Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Blog

Cei mai buni senzori de miscare

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (57)
O astfel de achiziție vine cu avantajele ei, iar primul dintre ele este faptul că vei economisi foarte mult în ceea ce privește facturile pentru energia electrică. De asemenea, oferă și un plus de protecție antiefracție, pentru că lumia sperie persoanele rău intenționate.

Iluminatul halelor - cum realizezi un iluminat ieftin si eficient?

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (68)
Iluminatul unei hale reprezintă o provocare. Avand în vedere dimensiunea mare a unei astfel de clădiri, este nevoie să iei în considerare, în primul rând, costurile aferente. În plus, trebuie să ții cont de normele de siguranță ale angajaților. Citește sfaturile de mai jos, pentru a afla cum să obții lumina optimă într-o hală, ieftin și eficient.

Iluminatul restaurantului - tipuri, reguli pentru iluminarea corectă a spațiului și greșeli de evitat

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (104)
În articolul de mai jos, vei descoperi care sunt tipurile de iluminat pe care trebuie să le ai în vedere, cum ajungi să creezi un sistem de iluminare corect, de ce este important acest lucru pentru succesul localului și ce greșeli să eviți în acest proces.

Iluminatul stradal si grija fata de mediu - Viitorul iluminatului stradal

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (78)
Iluminarea stradală este un factor important pentru siguranța comunității unei localități, dar și pentru a crea o ambianță plăcută străzilor. De-a lungul timpului, modalitatea prin care se efectuează iluminarea stradală s-a schimbat de nenumărate ori, fiecare colțișor fiind adaptat la nevoile comunității, cu focus atât pe partea de securitate, cât și pe partea de estetică. Chiar dacă nu realizezi importanța iluminării eficiente pe stradă, cel mai

Lumina calda sau rece - Cum sa alegi corect si sanatos lumina calda sau rece in functie de incapere si activitati?

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (200)
Este foarte important să ții cont de lumină în orice încăpere ai amenaja. Alegerea acesteia și a corpurilor de iluminat potrivite nu afectează doar aspectul final, ci și productivitatea, starea psihică și chiar de sănătate a celor ce se vor afla în interior. O lumină nepotrivită te va face să nu te simți în largul tău, oricat de bine ar arăta piesele de mobilier alese.

Iluminatul birourilor - cum să te asiguri că beneficiezi de lumina adecvată nevoilor tale

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (129)
În ultimii ani, din ce în ce mai multe persoane au început să lucreze de acasă, iar de cele mai multe ori, luminile de la biroul personal nu oferă vizibilitatea necesară. De asemenea, lipsa lor afectează concentrarea atât a adulților, cât și a copiilor. Tocmai de aceea, pentru a beneficia de un spațiu personalizat și bine iluminat, trebuie să faci câteva modificări, de la poziția biroului, până la instalarea unor surse de lumină adecvate nevoilor

Cele mai bune lampi stradale

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (507)
Vrei să beneficiezi de iluminare perfectă în jurul casei, să admiri grădina sau să vezi ce se întâmplă pe drumul din fața casei noaptea? Cea mai bună idee este să apelezi la niște corpuri de iluminat de efect, cu performanțe ridicate, și anume lămpile stradale.

Iluminatul bucatariei - cum se face corect si care sunt greselile de care sa te feresti?

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (342)
Iluminatul bucătăriei poate părea o sarcină care nu îți va da mari bătăi de cap, asta până în momentul când îți dai seama că lumina din această încăpere trebuie să îndeplinească mai multe roluri, trebuie să ai în vedere o multitudine de factori, fără să pierzi din vedere gustul personal și stilul de amenajare.

Cele mai bune lămpi pentru sterilizare UV

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (308)
Lampa pentru sterilizare cu ultraviolete este un dispozitiv ce a revoluționat tehnicile de dezinfecție, mai ales pentru că nu presupune utilizarea unor substanțe chimice, dăunătoare sănătății oamenilor.

Iluminatul interior al casei - Tendințe, sfaturi utile și greșeli frecvente în abordare

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (326)
În articolul de mai jos vei descoperi diferite lucruri interesante despre importanța iluminatului natural și artificial, despre cum trebuie realizat corect în funcție de destinația fiecărei încăperi. Vei afla care sunt tendințele apreciate în prezent în acest sens, precum și unele sfaturi utile pentru a evita posibile erori care ar putea duce la investiții suplimentare.

Cele mai bune corpuri de iluminat industrial

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (378)
În acest articol vei afla care sunt cele mai bune corpuri de iluminat industrial, câteva considerații privind alegerea modului de iluminare într-un spațiu dedicat producției și sfaturi asupra mentenanței acestora, precum și câteva răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări din acest domeniu.

Cele mai bune spoturi

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (303)
Vrei să creezi o atmosferă deosebită în interiorul casei cu ajutorul luminii artificiale sau ai nevoie de o lumină de exterior potrivită, care să pună în evidență anumite zone din grădină sau de pe terasă ori poate chiar pentru a atrage atenția asupra piscinei din curte? Vrei să economisești la factura de energie electrică?

Cele mai bune corpuri de iluminat

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (415)
Vrei lumină puternică în interiorul locuinței pentru a reuși să-ți desfășori toate activitățile importante? Ai nevoie de corpuri de iluminat pentru a crea o atmosferă plăcută sau pentru a citi o carte seara, înainte de a merge la culcare? În continuare, vei afla care sunt cele mai bune corpuri de iluminat pentru interiorul casei tale

Cele mai bune aplice

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (533)
Vrei să-ți amenajezi locuința și să te folosești de corpurile de iluminat moderne pentru a aduce un plus de frumusețe și de utilitate camerelor? Vrei o aplică deosebită, potrivită pentru tavan sau perete, ușor de montat în orice încăpere din casă, gata să-ți ofere lumina de care ai nevoie (ambientală, dirijată, decorativă sau pe cea de accent)? În continuare, vei descoperi care sunt cele mai bune aplice, cum să alegi produsul potrivit pentru nece

Cele mai bune lustre

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (623)
Lustra este corpul de iluminat perfect conceput pentru a oferi lumina potrivită încăperilor din locuință, având punctul de sprijin, de regulă, pe tavan, cu rol decorativ, de a scoate în evidență anumite locuri din camere sau de înfrumusețare a spațiului.

Cele mai bune panouri LED

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (598)
Ai nevoie un sistem de iluminat performant, care să te ajute să economisești la factura de energie electrică? Dorești să luminezi o suprafață mare din interiorul locuinței și ți-ai dori să montezi un panou LED pentru că durează mult în timp și are o lumină puternică și clară? În continuare, vei descoperi care este topul celor mai bune astfel de produse, cum să îl alegi pe cel mai bun, cum ar trebui să procedezi în montarea și curățarea lui și vei

Cele mai bune plafoniere LED

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (704)
Vrei un corp de iluminat potrivit pentru tavan, care să nu iasă foarte mult în evidență, dar care să contribuie la aspectul general al încăperii? Ai nevoie de un produs versatil, economic, care să te ajute să creezi un stil modern în locuința ta? În continuare, vei descoperi care sunt cele mai bune plafoniere LED, cum să alegi produsul potrivit necesităților, sfaturi despre montare și curățare, dar și alte detalii importante.

Cea mai bună bandă LED

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (985)
Vrei să creezi o atmosferă deosebită în interiorul sau exteriorul locuinței, să amenajezi un spațiu pentru clienți și nu știi care sunt benzile LED cele mai bune pentru proiectul tău? Vrei o lumină intensă, în așa fel încât toți să fie surprinși de performanța acestor produse? În continuare, vei descoperi topul celor mai bune benzi LED, cum să le alegi, cum să le folosești, dar și multe răspunsuri la întrebări frecvente despre acest subiect.

Cele mai bune becuri LED

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (775)
Vrei să înlocuiești becurile clasice cu unele LED, dar nu știi care sunt cele mai bune și te simți intimidat de faptul că prețul lor este mai mare decât al celor tradiționale? Vrei să faci o investiție eficientă, indiferent că le folosești acasă sau la birou? În continuare, vei descoperi un top al celor mai bune becuri LED, cum să le alegi și să le folosești, dar și unele răspunsuri la întrebări frecvente despre acest subiect.