Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Blog

Cele mai bune aplice

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (174)
Vrei să-ți amenajezi locuința și să te folosești de corpurile de iluminat moderne pentru a aduce un plus de frumusețe și de utilitate camerelor? Vrei o aplică deosebită, potrivită pentru tavan sau perete, ușor de montat în orice încăpere din casă, gata să-ți ofere lumina de care ai nevoie (ambientală, dirijată, decorativă sau pe cea de accent)? În continuare, vei descoperi care sunt cele mai bune aplice, cum să alegi produsul potrivit pentru nece

Cele mai bune lustre

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (112)
Lustra este corpul de iluminat perfect conceput pentru a oferi lumina potrivită încăperilor din locuință, având punctul de sprijin, de regulă, pe tavan, cu rol decorativ, de a scoate în evidență anumite locuri din camere sau de înfrumusețare a spațiului.

Cele mai bune panouri LED

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (256)
Ai nevoie un sistem de iluminat performant, care să te ajute să economisești la factura de energie electrică? Dorești să luminezi o suprafață mare din interiorul locuinței și ți-ai dori să montezi un panou LED pentru că durează mult în timp și are o lumină puternică și clară? În continuare, vei descoperi care este topul celor mai bune astfel de produse, cum să îl alegi pe cel mai bun, cum ar trebui să procedezi în montarea și curățarea lui și vei

Cele mai bune plafoniere LED

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (191)
Vrei un corp de iluminat potrivit pentru tavan, care să nu iasă foarte mult în evidență, dar care să contribuie la aspectul general al încăperii? Ai nevoie de un produs versatil, economic, care să te ajute să creezi un stil modern în locuința ta? În continuare, vei descoperi care sunt cele mai bune plafoniere LED, cum să alegi produsul potrivit necesităților, sfaturi despre montare și curățare, dar și alte detalii importante.

Cea mai bună bandă LED

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (291)
Vrei să creezi o atmosferă deosebită în interiorul sau exteriorul locuinței, să amenajezi un spațiu pentru clienți și nu știi care sunt benzile LED cele mai bune pentru proiectul tău? Vrei o lumină intensă, în așa fel încât toți să fie surprinși de performanța acestor produse? În continuare, vei descoperi topul celor mai bune benzi LED, cum să le alegi, cum să le folosești, dar și multe răspunsuri la întrebări frecvente despre acest subiect.

Cele mai bune becuri LED

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (316)
Vrei să înlocuiești becurile clasice cu unele LED, dar nu știi care sunt cele mai bune și te simți intimidat de faptul că prețul lor este mai mare decât al celor tradiționale? Vrei să faci o investiție eficientă, indiferent că le folosești acasă sau la birou? În continuare, vei descoperi un top al celor mai bune becuri LED, cum să le alegi și să le folosești, dar și unele răspunsuri la întrebări frecvente despre acest subiect.