Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri Spot Led E 27 

Citeste mai mult

Becuri spot LED E27 - alege cea mai economică variantă de iluminare a casei tale 

Becurile spot LED E27 sunt o variantă modernă, îmbunătățită și mult mai economică a celebrelor becurilor „Edison” cu soclu de 27 milimetri. Indicativul numeric 27 se referă la diametrul duliei pe care trebuie să fie înșurubat becul.

Un bec LED spot E27 va avea întotdeauna aceeași bază, însă forma becului poate, desigur, să difere. Astfel, la Ledel.ro poți găsi becuri spot LED disponibile sub formă de pară, minge, glob, lumânare și multe altele. Carcasa din aliaj de aluminiu și abajurul din material PC al becurilor soclu LED E27 îi conferă un aspect modern și durabil, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în camera de zi, pe holuri, birouri sau în spații comerciale. 

Becurile spot LED E27 - adaptabile și avantajoase în orice situație

De asemenea, poți opta pentru diferite culori și intensități ale luminii, de la 2 sau 6w, până la 50 W. Gama de becuri spot LED E27 cu lumină caldă (1700k - 2700k) creează o atmosferă intimă, relaxantă în sufrageria sau dormitorul pe care le luminează într-o manieră extrem de discretă. Becurile spot LED E27 cu lumină albă rece sau albă naturală (3000k - 4000k) sunt folosite în general în zonele de lucru (birouri, bucătării) și pot crește productivitatea și capacitatea de concentrare. 


Becurile LED E27 pentru spoturi permit, de asemenea, un consum mai mic de energie, ceea ce are un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, dar și în ceea ce privește economiile la energie electrică. Indiferent de momentul zilei, vei avea parte de o lumină ambientală plăcută din punct de vedere vizual și eficientă din punct de vedere economic. 

Exista un singur produs.
Afisand 1 - 1 din 1 produs
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....