Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Spoturi DESIGN GU10 

Citeste mai mult

Spoturi design GU10 – alegerea ideală pentru sisteme de iluminat moderne

Iluminatul interior și exterior a devenit din ce în ce mai complex, dar mai ales s-a modernizat cu ajutorul spoturilor cu design GU10 care pot fi atât montate la vedere sau pot fi încastrabile. Acestea nu doar că pot concentra lumina pe anumite locuri pe care dorești să le pui în evidență, dar pot fi folosite pentru a oferi o nouă utilitate unei anumite încăperi.

Spotul LED GU10 este economic și poate oferi lumină caldă sau rece în funcție de preferințe, dar și de cea naturală care intră în cameră. Indiferent că dorești un spot led rotund incastrabil pentru dormitor, sau unul aparent pătrat și ajustabil pentru un aspect industrial în living, ori unul aplicat, acesta poate fi alăturat becurilor LED atunci când ai nevoie de mai multă lumină, mai ales în baie și bucătărie. 

Spot design GU10 - elementul perfect pentru iluminatul exterior

Dacă dorești mai multă lumină pe balconul apartamentului sau terasa casei, corpurile de iluminat încastrabile pe baza de spoturi GU10 pot fi alegerea cea mai potrivită. Fixe sau ajustabile, ca și în cazul celor de interior, acestea te vor ajuta să îți transformi spațiile exterioare în adevărate oaze de relaxare în care poți sa citești sau să stai până seara târziu alături de cei dragi. 

Nu ezita să alegi spoturile economice pentru a da un aspect modern oricărei încăperi, terase sau balcon și pentru a te bucura de o atmosferă caldă și primitoare oricând. 

Exista 43 produse.
Afisand 1 - 43 din 43 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....