Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Livrare și retur

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 4-5 zile lucratoare, de la confirmarea comenzii și sunt expediate prin firme de curierat si/sau posta romana cu urmărire și livrare fără semnătură. Dacă preferați livrarea prin rapida, va fi aplicat un cost adițional, astfel că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuri de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Toate comenzile primite după ora 14:00 vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.

Returul

Produsele care necesită acordarea garanției pot fi expediate de către client la adresa: Str. Pictor Nicolae Grigorescu nr.46,sect.3, Bucurestii, pentru Dall Club Exclusive.În cazul în care cumparatorul opteaza pentru expedierea printr-o firmă de curierat rapid poate apela la orice firma de curierat si solicita preluarea coletului de la adresa cumparatorului, costul transportului fiind suportat de cumparator. De asemenea costul transportului pentru trimiterea produselor schimbate/ reparate catre cumparator va fi suportat in intregime de catre acesta.

Poti returna produsele comandate online in maxim 14 zile calendaristice de la data primiri produselor conform Legii O.U.G. nr. 34 / 2014