Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Lampi Stradale Led 

Citeste mai mult

Lampa stradala cu LED de la LEDEL.ro - O alegere eficienta?

Corpurile stradale de iluminat cu sistem LED ajuta la reducerea cheltuielilor lunare, avand ca beneficiu si protejarea mediului. Lampile stradale care au aceasta tehnologie incorporata sunt recomandate nu doar pentru sanatatea omului, ci si pentru ocrotirea naturii, datorita consumului redus de energie si a posibilitatii reducerii deseurilor (becurile se schimba mult mai rar). Cantitatea de lumina pe care o ofera nu este mai mica, in comparatie cu alte sisteme, de aceea iluminatul stradal cu LED a ajuns, intr-un timp scurt, in topul preferintelor consumatorilor.

Toate produsele din oferta noastra sunt realizate din materiale de cea mai inalta calitate. Ele sunt insotite de certificate de garantie, astfel incat orice neplacere sa fie remediata printr-un proces simplu, cat mai rapid.

Lampi LED stradale - Caracteristici si avantaje

O lampa stradala cu LED de la Ledel este perfecta pentru proprietatile naturale, precum spatiile verzi din incinta unor zone business, parcurile si locurile de joaca pentru copii, dar si pentru gradinile sau gradinitele caselor la curte, amenajate modern.

Exista mai multe caracteristici de care trebuie sa tii cont cand iti alegi produsul. Pe langa design, este bine sa ai in vedere si puterea corpurilor stradale cu LED. In oferta noastra, vei gasi lampi cu valori de la 12w-30w, pana la 100w-200w. De asemenea, nu trebuie neglijata temperatura de culoare - ea se alege in functie de preferinte, dar si de activitatea practicata in zona iluminata. Din gama Ledel, cele mai cautate sunt alba-natural, alba-rece si alba-5700K.

Printre principalele avantaje ale lampilor stradale cu LED trebuie amintite si capacitatea de reglare a fluxului luminos, numarul crescut de utilizari ale unui bec, pastrarea intensitatii luminoase si aprinderea instantanee.

Exista 17 produse.
Afisand 1 - 17 din 17 produse
Cele mai bune lămpi pentru sterilizare UV
08 iun

Lampa pentru sterilizare cu ultraviolete este un dispozitiv ce a revoluționat tehnicile...

Iluminatul interior al casei - Tendințe, sfaturi utile și greșeli frecvente în abordare
06 iun

În articolul de mai jos vei descoperi diferite lucruri interesante despre importanța...

Cele mai bune corpuri de iluminat industrial
04 iun

În acest articol vei afla care sunt cele mai bune corpuri de iluminat industrial,...

Cele mai bune spoturi
31 mai

Vrei să creezi o atmosferă deosebită în interiorul casei cu ajutorul luminii...

Cele mai bune corpuri de iluminat
26 mai

Vrei lumină puternică în interiorul locuinței pentru a reuși să-ți desfășori toate...