Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Lampi Stradale Led 

Citeste mai mult

Lampa stradala cu LED de la LEDEL.ro - O alegere eficienta?

Corpurile stradale de iluminat cu sistem LED ajuta la reducerea cheltuielilor lunare, avand ca beneficiu si protejarea mediului. Lampile stradale care au aceasta tehnologie incorporata sunt recomandate nu doar pentru sanatatea omului, ci si pentru ocrotirea naturii, datorita consumului redus de energie si a posibilitatii reducerii deseurilor (becurile se schimba mult mai rar). Cantitatea de lumina pe care o ofera nu este mai mica, in comparatie cu alte sisteme, de aceea iluminatul stradal cu LED a ajuns, intr-un timp scurt, in topul preferintelor consumatorilor.

Toate produsele din oferta noastra sunt realizate din materiale de cea mai inalta calitate. Ele sunt insotite de certificate de garantie, astfel incat orice neplacere sa fie remediata printr-un proces simplu, cat mai rapid.

Lampi LED stradale - Caracteristici si avantaje

O lampa stradala cu LED de la Ledel este perfecta pentru proprietatile naturale, precum spatiile verzi din incinta unor zone business, parcurile si locurile de joaca pentru copii, dar si pentru gradinile sau gradinitele caselor la curte, amenajate modern.

Exista mai multe caracteristici de care trebuie sa tii cont cand iti alegi produsul. Pe langa design, este bine sa ai in vedere si puterea corpurilor stradale cu LED. In oferta noastra, vei gasi lampi cu valori de la 12w-30w, pana la 100w-200w. De asemenea, nu trebuie neglijata temperatura de culoare - ea se alege in functie de preferinte, dar si de activitatea practicata in zona iluminata. Din gama Ledel, cele mai cautate sunt alba-natural, alba-rece si alba-5700K.

Printre principalele avantaje ale lampilor stradale cu LED trebuie amintite si capacitatea de reglare a fluxului luminos, numarul crescut de utilizari ale unui bec, pastrarea intensitatii luminoase si aprinderea instantanee.

Exista 26 produse.
Afisand 1 - 26 din 26 produse
Iluminatul restaurantului - tipuri, reguli pentru iluminarea corectă a spațiului și greșeli de evitat
17 sep

În articolul de mai jos, vei descoperi care sunt tipurile de iluminat pe care trebuie...

Iluminatul stradal si grija fata de mediu - Viitorul iluminatului stradal
13 sep

Iluminarea stradală este un factor important pentru siguranța comunității unei...

Lumina calda sau rece - Cum sa alegi corect si sanatos lumina calda sau rece in functie de incapere si activitati?
08 aug

Este foarte important să ții cont de lumină în orice încăpere ai amenaja. Alegerea...

Iluminatul birourilor - cum să te asiguri că beneficiezi de lumina adecvată nevoilor tale
02 aug

În ultimii ani, din ce în ce mai multe persoane au început să lucreze de acasă, iar de...

Cele mai bune lampi stradale
15 iul

Vrei să beneficiezi de iluminare perfectă în jurul casei, să admiri grădina sau să vezi...