Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri Led GU10 

Citeste mai mult

Becurile GU10 cu led - mijloace de iluminat versatile si moderne

Daca iti plac notele de modernism ale spatiului de locuit sau daca vrei sa scoti in evidenta unele locuri sau aranjamente din casa ori elementele preferate de design interior, iluminarea cu spoturi este un mijloc elegant de a face lumina sa cada in moduri surprinzatoare exact acolo unde trebuie valorificat ceva din punct de vedere estetic.

Din acest punct de vedere, becurile led GU10, care au forma unor spoturi, sunt elementele de iluminare ideale pentru inlocuirea vechilor tehnologii, cum ar fi cele cu halogen, care sunt si potential daunatoare sanatatii, din cauza substantelor chimice incorporate.

Economia realizata la factura de energie electrica este considerabila dupa ce ai inlocuit toate mijloacele de iluminat din casa cu unele moderne, cu tehnologie led. In acelasi timp, vei face si o investitie in sanatatea ta, deoarece aceste modele de becuri led GU10, cu puteri diverse de la 4W la 7W si nu numai, sunt ecologice si asigura protectia in totalitate a mediului inconjurator.

Becurile led GU10 - avantajele unui sistem modern de iluminat

Pe langa consumul foarte mic de curent electric, durata de viata a acestor mijloace de iluminat moderne este foarte lunga, apropiindu-se de circa 50.000 de ore de functionare. Astfel, te vei bucura o lunga perioada de timp de ambientul pe care il creaza lumina acestor produse strategic amplasate, iar noi, cei de la Ledel.ro, iti stam la dispozitie cu o gama variata, oferind becuri cu led GU10 la preturi excelente, astfel incat poti cumpara oricate ai nevoie.

Exista 13 produse.
Afisand 1 - 13 din 13 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....