Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri Led GU10 

Citeste mai mult

Becurile GU10 cu led - mijloace de iluminat versatile si moderne

Daca iti plac notele de modernism ale spatiului de locuit sau daca vrei sa scoti in evidenta unele locuri sau aranjamente din casa ori elementele preferate de design interior, iluminarea cu spoturi este un mijloc elegant de a face lumina sa cada in moduri surprinzatoare exact acolo unde trebuie valorificat ceva din punct de vedere estetic.

Din acest punct de vedere, becurile led GU10, care au forma unor spoturi, sunt elementele de iluminare ideale pentru inlocuirea vechilor tehnologii, cum ar fi cele cu halogen, care sunt si potential daunatoare sanatatii, din cauza substantelor chimice incorporate.

Economia realizata la factura de energie electrica este considerabila dupa ce ai inlocuit toate mijloacele de iluminat din casa cu unele moderne, cu tehnologie led. In acelasi timp, vei face si o investitie in sanatatea ta, deoarece aceste modele de becuri led GU10, cu puteri diverse de la 4W la 7W si nu numai, sunt ecologice si asigura protectia in totalitate a mediului inconjurator.

Becurile led GU10 - avantajele unui sistem modern de iluminat

Pe langa consumul foarte mic de curent electric, durata de viata a acestor mijloace de iluminat moderne este foarte lunga, apropiindu-se de circa 50.000 de ore de functionare. Astfel, te vei bucura o lunga perioada de timp de ambientul pe care il creaza lumina acestor produse strategic amplasate, iar noi, cei de la Ledel.ro, iti stam la dispozitie cu o gama variata, oferind becuri cu led GU10 la preturi excelente, astfel incat poti cumpara oricate ai nevoie.

Exista 15 produse.
Afisand 1 - 15 din 15 produse
Cele mai bune proiectoare LED
26 oct

Vrei să aduci lumină din abundență în grădină, curte sau în casă, să ai parte de un...

Iluminat pentru exterior – Cum sa gasesti un echilibru intre stil si util?
26 oct

Iluminatul reprezintă un factor pe care nu trebuie să-l ignori atunci când vine vorba...

Cei mai buni senzori de miscare
07 oct

O astfel de achiziție vine cu avantajele ei, iar primul dintre ele este faptul că vei...

Iluminatul halelor - cum realizezi un iluminat ieftin si eficient?
05 oct

Iluminatul unei hale reprezintă o provocare. Avand în vedere dimensiunea mare a unei...

Iluminatul restaurantului - tipuri, reguli pentru iluminarea corectă a spațiului și greșeli de evitat
17 sep

În articolul de mai jos, vei descoperi care sunt tipurile de iluminat pe care trebuie...