Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Tuburi Led 

Citeste mai mult

Tuburile LED - Metoda eficienta de iluminare a locuintei

Tubul LED este un corp de iluminat foarte popular in prezent, aducand o lumina mult mai puternica decat becurile traditionale. Consumul mic de energie electrica, aspectul modern de necontestat, diversitatea de forme si culori sunt doar cateva dintre caracteristicile esentiale ale produselor magazinului Ledel.ro. Preturile accesibile ale tuburilor LED ii atrag pe toti cei care se gandesc sa se bucure zilnic de un grad de luminozitate sporit, fara sa fie nevoie sa plateasca mai mult la factura de curent electric.

Tuburi cu LED in mediul online - Gama vasta de produse eficiente si rezistente

In magazinul nostru vei gasi tuburi neon cu LED cu consum pe ora de la 4, 7, 8.5, 9, 12, 16, 18 W pana la 20, 22, 23W, cu lumini de culoare diferita (albastru, alb rece, alb cald, alb natural, rgb/multicolor, rosu, verde) si cu grad de protectie diferit, in functie de necesitati (IP de la 20, 21, 44 pana la 65, 66). Produsele sunt dotate sau nu cu intrerupator, au soclu T5, T8 si diferite dimensiuni (60, 80, 120 cm) pentru a putea sa le montezi cu succes oriunde iti doresti (pe hol, balcon, in garaj, baie, bucatarie, dormitor sau in fata usii de la intrare). Materialele din care sunt fabricate (aluminiu, metal, plastic, sticla) sunt rezistente si durabile de-a lungul timpului, oferind corpurilor de iluminat un aspect potrivit pentru a completa cu succes orice tip de design de interior.

Exista 44 produse.
Afisand 1 - 44 din 44 produse
Cele mai bune lămpi pentru sterilizare UV
08 iun

Lampa pentru sterilizare cu ultraviolete este un dispozitiv ce a revoluționat tehnicile...

Iluminatul interior al casei - Tendințe, sfaturi utile și greșeli frecvente în abordare
06 iun

În articolul de mai jos vei descoperi diferite lucruri interesante despre importanța...

Cele mai bune corpuri de iluminat industrial
04 iun

În acest articol vei afla care sunt cele mai bune corpuri de iluminat industrial,...

Cele mai bune spoturi
31 mai

Vrei să creezi o atmosferă deosebită în interiorul casei cu ajutorul luminii...

Cele mai bune corpuri de iluminat
26 mai

Vrei lumină puternică în interiorul locuinței pentru a reuși să-ți desfășori toate...