Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Tuburi Led 

Daca nu iti doresti sa mai platesti sume enorme in ceea ce priveste consumul de energie electrica si iti doresti sa transformi modul in care este iluminata casa ta, Ledel iti vine in ajutor cu o gama completa de tuburi neon cu led. Acestea sunt de diferite dimensiuni si modele, pentru ca tu sa ai posibilitatea de a alege ceea ce este adecvat pentru incaperile in care urmeaza sa le amplasezi.

Puterea ledurilor de la Ledel poate fi de 10w, 18w, 36w, iar tensiunea lor de alimentare poate sa fie de la 12v pana la 120v.

Dimensiunile tuburilor led sunt urmatoarele:

  • 120 cm;
  • 90 cm;
  • 60 cm.

De asemenea, iti mai punem la dispozitie si o serie de neoane led flexibile care pot produce lumina alba, rosie, galbena, verde sau albastra. Spectrul multicolor al acestora va face ca orice incapere sa fie mai placuta.

Produsele noastre se pot comanda online, la un pret fara egal! Ne poti contacta pentru alte informatii de care ai nevoie!

Exista 30 produse.
pe pagina
Afisand 1 - 24 din 30 produse