Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Tuburi Led 

Citeste mai mult

Daca nu iti doresti sa mai platesti sume enorme in ceea ce priveste consumul de energie electrica si iti doresti sa transformi modul in care este iluminata casa ta, Ledel iti vine in ajutor cu o gama completa de tuburi neon cu led. Acestea sunt de diferite dimensiuni si modele, pentru ca tu sa ai posibilitatea de a alege ceea ce este adecvat pentru incaperile in care urmeaza sa le amplasezi.

Puterea ledurilor de la Ledel poate fi de 10w, 18w, 36w, iar tensiunea lor de alimentare poate sa fie de la 12v pana la 120v.

Dimensiunile tuburilor led sunt urmatoarele:

  • 120 cm;
  • 90 cm;
  • 60 cm.

De asemenea, iti mai punem la dispozitie si o serie de neoane led flexibile care pot produce lumina alba, rosie, galbena, verde sau albastra. Spectrul multicolor al acestora va face ca orice incapere sa fie mai placuta.

Produsele noastre se pot comanda online, la un pret fara egal! Ne poti contacta pentru alte informatii de care ai nevoie!

Cele mai mari avantaje ale unui tub led

Fie ca esti in cautarea unui tub led sau a unui corp de iluminat care sa aiba acest sistem, gama vasta a produselor de pe ledel.ro cuprinde toate componentele si accesoriile de care ai nevoie pentru a face simplu si rapid, o singura comanda.

Indiferent de caracteristicile pe care vrei sa le aiba noile achizitii, pe acest site vei regasi tuburi led la diverse puteri (per ora), cu un consum maxim variat, in diverse culori, pentru multiple temperaturi de culoare.

Exista 41 produse.
Afisand 1 - 41 din 41 produse
Cele mai bune aplice
25 mar

Vrei să-ți amenajezi locuința și să te folosești de corpurile de iluminat moderne...

Cele mai bune lustre
24 mar

Lustra este corpul de iluminat perfect conceput pentru a oferi lumina potrivită...

Cele mai bune panouri LED
18 feb

Ai nevoie un sistem de iluminat performant, care să te ajute să economisești la factura...

Cele mai bune plafoniere LED
17 feb

Vrei un corp de iluminat potrivit pentru tavan, care să nu iasă foarte mult în...

Cea mai bună bandă LED
13 ian

Vrei să creezi o atmosferă deosebită în interiorul sau exteriorul locuinței, să...