Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Tuburi Led 

Citeste mai mult

Tuburile LED - Metoda eficienta de iluminare a locuintei

Tubul LED este un corp de iluminat foarte popular in prezent, aducand o lumina mult mai puternica decat becurile traditionale. Consumul mic de energie electrica, aspectul modern de necontestat, diversitatea de forme si culori sunt doar cateva dintre caracteristicile esentiale ale produselor magazinului Ledel.ro. Preturile accesibile ale tuburilor LED ii atrag pe toti cei care se gandesc sa se bucure zilnic de un grad de luminozitate sporit, fara sa fie nevoie sa plateasca mai mult la factura de curent electric.

Tuburi cu LED in mediul online - Gama vasta de produse eficiente si rezistente

In magazinul nostru vei gasi tuburi neon cu LED cu consum pe ora de la 4, 7, 8.5, 9, 12, 16, 18 W pana la 20, 22, 23W, cu lumini de culoare diferita (albastru, alb rece, alb cald, alb natural, rgb/multicolor, rosu, verde) si cu grad de protectie diferit, in functie de necesitati (IP de la 20, 21, 44 pana la 65, 66). Produsele sunt dotate sau nu cu intrerupator, au soclu T5, T8 si diferite dimensiuni (60, 80, 120 cm) pentru a putea sa le montezi cu succes oriunde iti doresti (pe hol, balcon, in garaj, baie, bucatarie, dormitor sau in fata usii de la intrare). Materialele din care sunt fabricate (aluminiu, metal, plastic, sticla) sunt rezistente si durabile de-a lungul timpului, oferind corpurilor de iluminat un aspect potrivit pentru a completa cu succes orice tip de design de interior.

Exista 37 produse.
Afisand 1 - 37 din 37 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....