Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Lustre Led 

Citeste mai mult

Lustre LED moderne pentru living sau dormitor

Magazinul Ledel.ro ofera tuturor celor dornici de a crea un interior deosebit produse de calitate, moderne, la preturi irezistibile, ce se pot conecta la sursa centrala de curent, dar si unele modele ce pot functiona cu baterii foarte bine. Lustrele cu becuri LED completeaza minunat decorul interior, creand o atmosfera adecvata, aduc o stare de spirit mult mai buna membrilor familiei sau persoanelor aflate in vizita si lumina lor poate fi aleasa in functie de nuantele de care este nevoie pentru activitatile desfasurate.

Lustre cu becuri LED - Modele diverse si ieftine in mediul online

Lustrele din magazinul nostru sunt usor de montat in living, dormitor, bucatarie, salon sau baie, au forme variate (patrat, tip felinar, rotund, oval, rectangular), culori si modele diferite (tip umbrela, floare, pendul, cilindru, cu pattern, simple), remarcandu-se prin consumul scazut de energie electrica (de la 5 la 120W), luminozitatea adecvata in functie de activitatile desfasurate si prin designul simplu sau complex. Se remarca nuantele de lumina: alb cald, alb natural, alb rece, materialele rezistente (aluminiu, plastic, sticla), dar si faptul ca produsele fac fata cu brio temperaturilor extreme, fie scazute, fie ridicate. Unele dintre corpurile de iluminat detin tehnologie moderna, au controler si USB, se pot conecta la Bluetooth. Culorile elegante, chic, atractive ale corpurilor reusesc sa imprime interiorului camerei stilul de amenajare pe care si-l doresc nespus proprietarii: bronz, alb, auriu, argintiu, negru.

Exista 69 produse.
pe pagina
Afisand 1 - 60 din 69 produse
Cele mai bune proiectoare LED
26 oct

Vrei să aduci lumină din abundență în grădină, curte sau în casă, să ai parte de un...

Iluminat pentru exterior – Cum sa gasesti un echilibru intre stil si util?
26 oct

Iluminatul reprezintă un factor pe care nu trebuie să-l ignori atunci când vine vorba...

Cei mai buni senzori de miscare
07 oct

O astfel de achiziție vine cu avantajele ei, iar primul dintre ele este faptul că vei...

Iluminatul halelor - cum realizezi un iluminat ieftin si eficient?
05 oct

Iluminatul unei hale reprezintă o provocare. Avand în vedere dimensiunea mare a unei...

Iluminatul restaurantului - tipuri, reguli pentru iluminarea corectă a spațiului și greșeli de evitat
17 sep

În articolul de mai jos, vei descoperi care sunt tipurile de iluminat pe care trebuie...