Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Lustre Led 

Citeste mai mult

Lustre LED moderne pentru living sau dormitor

Magazinul Ledel.ro ofera tuturor celor dornici de a crea un interior deosebit produse de calitate, moderne, la preturi irezistibile, ce se pot conecta la sursa centrala de curent, dar si unele modele ce pot functiona cu baterii foarte bine. Lustrele cu becuri LED completeaza minunat decorul interior, creand o atmosfera adecvata, aduc o stare de spirit mult mai buna membrilor familiei sau persoanelor aflate in vizita si lumina lor poate fi aleasa in functie de nuantele de care este nevoie pentru activitatile desfasurate.

Lustre cu becuri LED - Modele diverse si ieftine in mediul online

Lustrele din magazinul nostru sunt usor de montat in living, dormitor, bucatarie, salon sau baie, au forme variate (patrat, tip felinar, rotund, oval, rectangular), culori si modele diferite (tip umbrela, floare, pendul, cilindru, cu pattern, simple), remarcandu-se prin consumul scazut de energie electrica (de la 5 la 120W), luminozitatea adecvata in functie de activitatile desfasurate si prin designul simplu sau complex. Se remarca nuantele de lumina: alb cald, alb natural, alb rece, materialele rezistente (aluminiu, plastic, sticla), dar si faptul ca produsele fac fata cu brio temperaturilor extreme, fie scazute, fie ridicate. Unele dintre corpurile de iluminat detin tehnologie moderna, au controler si USB, se pot conecta la Bluetooth. Culorile elegante, chic, atractive ale corpurilor reusesc sa imprime interiorului camerei stilul de amenajare pe care si-l doresc nespus proprietarii: bronz, alb, auriu, argintiu, negru.

Exista 80 produse.
pe pagina
Afisand 1 - 60 din 80 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....