Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Spoturi Led 

Citeste mai mult

Spoturi led pentru mai multa lumina in casa

Spoturile led sunt becuri mini (mici), care au lumina calda sau rece si care lumineaza foarte puternic. Mai poate fi gasita pe piata si varianta colorata, insa acestea trebuie luate in vedere doar pentru obtinerea unei atmosfere relaxante, linistitoare.

Ceea ce este foarte interesant de retinut este faptul ca spoturile led pot fi dimabile, lucru care permite reglarea intensitatii luminii. Astfel, daca te gandesti sa luminezi dormitorul in acest fel, trebuie sa stii ca poti obtine atat o lumina puternica, ideala pentru citit, de exemplu, cat si una ambientala, difuza, pentru momentele relaxante petrecute in pat.

Acestea sunt mult mai puternice decat becurile clasice si sunt si economice, consumand putin curent electric. Cu alte cuvinte, ledurile spot reprezinta o investitie inteligenta, pe care oricine ar putea sa o faca.

Spoturi led aplicate pe tavan – Un tip de iluminare moderna si versatila

De cele mai multe ori, spoturile led sunt aplicate pe tavan, sunt incastrate, insa pot fi si aparente. Acestea pot fi integrate atat in tavanul din beton, cat si in cel fals.

Aceste produse se gasesc si in varianta de 12 V, fapt ce face ca acestea sa fie recomandate chiar si pentru rulote. Spoturile led ultra slim de 220 V sunt cele ideale pentru case.

Pe langa faptul ca spoturile led pot fi si slim sau cu senzor de miscare, acestea sunt foarte moderne, fiind alese din ce in ce de mai mult de cei care au nevoie de o sursa de lumina eficienta. Acestea sunt luate in considerare atat pentru locuinte, cat si pentru spatiile destinate afacerilor. Se gasesc adesea in saloanele de infrumusetare, birouri sau spatii comerciale.

Pretul produselor sunt accesibile, fiind perfecte pentru toate buzunarele.

Exista 103 produse.
pe pagina
Afisand 1 - 60 din 103 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....