Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Iluminat Stradal Led 

Citeste mai mult

Lampile stradale solare - Avantaje numeroase pentru iluminarea stradala inteligenta.

Iluminatul stradal poate fi considerat un element de necontestat al civilizatiei, devenind din ce in ce mai raspandit datorita corpurilor de iluminat cu becuri LED , care aduc economie de energie electrica, flux luminos constant, cost lunar mai mic la facturi si aprindere instantanee. In magazinul Ledel.ro exista o oferta bogata de astfel de produse pentru iluminatul public sau pentru cel din interiorul curtilor, fabricate din materiale de calitate superioara, rezistente in timp.

Lampile stradale solare - Modele diferite si preturi accesibile in mediul online

Un sistem de iluminat stradal eficient presupune prezenta unor corpuri de iluminat cu grad inalt de performanta, cu costuri reduse, punerea in valoare a anumitor aspecte ale arhitecturii unor cladiri, un grad ridicat de securitate pietonala etc. Lampile stradale cu LED reprezinta solutie perfecta intr-un astfel de proiect pentru ca un consum variat, de la 8 la 200W, culoare a lumii diferita (5700K, alb natural, alb rece, neutra sau rece), flux luminos per watt de 95, 100 si 140 lm/W, grad de protectie ridicat la temperaturi extreme, la socuri, praf, umiditate sau vibratii (IP66, IP65).

Preturile foarte bune si calitatea superioara transforma utilizarea lampilor stradale cu incarcare solara intr-o alegere corecta si de lunga durata. Produsele sunt destinate exteriorului, sunt fabricate din aluminiu si alte materiale robuste, unele dintre ele fiind dotate cu panouri solare, acumulator si senzor de miscare. De mentionat este si garantia mare, de 2, 3 sau 5 ani, ceea ce inseamna ca te vei bucura mult timp de aceste produse, fara sa fie nevoie sa faci o noua investitie.

Exista 48 produse.
Afisand 1 - 48 din 48 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....