Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Suporturi proiector 

Citeste mai mult

Suporturi de proiector pentru iluminat exterior si interior

Proiectoarele cu LED, fie ele cu lumina alba, rece sau calda, ori chiar de tip RGB cu jocuri de culori comandate prin telecomanda, sunt corpuri de iluminat eficiente si economice, ce pot asigura o lumina de diverse temperaturi de culoare, directionata, atat pentru spatiile exterioare ale locuintei, cat si in interior, ori chiar pentru incinte cu destinatie comerciala. Pentru iluminarea incaperilor, poti alege o sina de proiectoare pe care se pot monta mai multe astfel de corpuri, ce pot fi orientate spre directii diferite, asigurand, astfel, un ambient luminos diferit pentru diverse zone.

Suportul de proiector pentru tavan este un accesoriu necesar pentru montajul acestor corpuri de iluminat si, impreuna cu accesoriile si conectorii liniari sau unghiulari pe care ii poti gasi la preturi excelente in magazinul online Ledel.ro, poti efectua diverse aranjamente in functie de incapere si de designul interior.

Sina proiectoare cu LED de lungimi diferite la preturi mici

Avand un design modern si lungimi intre 1m si 2m si culori albe sau negre, aceste suporturi de proiectoare pentru tavan pot fi amplasate nu doar pe plafon, ci si in alte pozitii sau locatii, pe diferiti pereti, pentru crearea unor efecte luminoase spectaculoase. Fiind confectionate din materiale rezistente, cu o garantie de cel putin 2 ani si un grad de protectie IP20 la manevrarea manuala, vei fi sigur ca ai achizitionat un lucru de calitate, durabil si pe care il vei putea folosi si reutiliza mult timp, chiar si dupa renovari succesive ale spatiului unde sunt montate.

Exista 38 produse.
Afisand 1 - 38 din 38 produse
Cele mai bune lampi stradale
15 iul

Vrei să beneficiezi de iluminare perfectă în jurul casei, să admiri grădina sau să vezi...

Iluminatul bucatariei - cum se face corect si care sunt greselile de care sa te feresti?
13 iul

Iluminatul bucătăriei poate părea o sarcină care nu îți va da mari bătăi de cap, asta...

Cele mai bune lămpi pentru sterilizare UV
08 iun

Lampa pentru sterilizare cu ultraviolete este un dispozitiv ce a revoluționat tehnicile...

Iluminatul interior al casei - Tendințe, sfaturi utile și greșeli frecvente în abordare
06 iun

În articolul de mai jos vei descoperi diferite lucruri interesante despre importanța...

Cele mai bune corpuri de iluminat industrial
04 iun

În acest articol vei afla care sunt cele mai bune corpuri de iluminat industrial,...