Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Informatii legale

RASPUNDEREA SOCIETATII

SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/CONTRACTULUI si celorlalte instructiuni mentionate pe SITE. 

SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului.

SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SOCIETATE a oricarei din obligatiile sale conform CONTRACTULUI si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

GARANTII

Toate produsele comercializate pe SITE, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa de mail: office@ledel.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

UTILIZATORII sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui SITE si cumpararea produselor si serviciilor se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe SITE au un titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Reclamatiile privind deficiente, defecte ale produsului sau produselor achizitionate care se afla in perioada de garantie, pot fi facute contactandu-ne la telefon 0746 655 655 sau pe e-mail : office@ledel.ro, specificand exact care este defectul constatat. In urma contactului telefonic sau pe e-mail , cu acordul in prealabil al SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL, aceste produse se trimit la punctul de lucru al SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL, insotite de factura in original ( sau copie dupa factura care atesta cumpararea lor ).Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fii suportate integral de catre CLIENT, urmand ca SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL sa trimita pe cheltuiala clientului produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare sau montare.

Defectele vizibile ( orice defect care se poate fi depistat prin simpla examinare a produsului ) se reclama in momentul efectuarii receptiei. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de CLIENT sau un reprezentant al acestuia.

Orice reclamatie ulterioara, referitoare la acest tip de defecte, nu va fii luata in considerare.

SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespunzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate sau vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu alte substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire sau montare.

SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL este exonerata de obligatia acordarii garantiei in cazul in care constata ca CLIENTUL  a utilizat sau manevrat aparatul in mod necorespunzator, indiferent daca SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL i-a adus sau nu la cunostiinta CLIENTULUI conditiile in care se acorda garantia pentu reparatie.

Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

CLIENTUL, în calitate de cumparator, are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse Certificatului de Garantie, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garantia.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intreSC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente pe a carei raza teritoiala se afla sediul SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale SITE-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal. 

Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a cel mentionate anterior, SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare din SITE.