Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Becuri Led E14 

Citeste mai mult

Becurile E14 cu led - alegerea inteleapta pentru economii la factura de electricitate

Aceste surse de lumina pot ajuta in efectuarea unor economii in ceea ce priveste factura la curent. Simpla prin schimbare a mijloacelor clasice de iluminat din casa cu modele cu led economice si durabile este solutia in acest sens. Becurile led ofera cel putin aceleasi beneficii ca cele clasice, incandescente, in ceea ce priveste puterea de iluminare, insa aduc o reducere importanta a consumului de electricitate, mai ales daca sunt montate in toate locurile de consum

Magazinul Ledel iti ofera o vasta gama de becuri led e14, potrivite pentru majoritatea corpurilor de iluminat, cu puteri variate, de la 2W, 3W, 5W si pana la 6W. Acestea pot fi folosite fara probleme si in cazul modelelor de lustre sau candelabre ce functioneaza cu mai multe becuri, adesea utilizate in living si dormitor.

Becurile led E14 - avantaje si caracteristici principale

Principalul avantaj al unui bec cu tehnologie led este economia de energie electrica. In al doilea rand, lumina oferita de aceste corpuri de iluminat este foarte apropiata de cea naturala si ai, desigur, optiunea de a alege temperatura de culoare a luminii, deoarece vei gasi la noi atat variante E14 cu lumina calda, cat si variante cu flux luminos rece.

De asemenea, din punctul de vedere al modelelor, iti oferim o gama larga de posibilitati, de la becuri led E14 lumanare si pana la cele de tip candela sau dimabile, cu durate foarte mari de viata, de la 20.000 de ore si pana la 50.000 de ore.

Exista 27 produse.
Afisand 1 - 27 din 27 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....