Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri Led E14 

Citeste mai mult

Becurile E14 cu led - alegerea inteleapta pentru economii la factura de electricitate

Aceste surse de lumina pot ajuta in efectuarea unor economii in ceea ce priveste factura la curent. Simpla prin schimbare a mijloacelor clasice de iluminat din casa cu modele cu led economice si durabile este solutia in acest sens. Becurile led ofera cel putin aceleasi beneficii ca cele clasice, incandescente, in ceea ce priveste puterea de iluminare, insa aduc o reducere importanta a consumului de electricitate, mai ales daca sunt montate in toate locurile de consum

Magazinul Ledel iti ofera o vasta gama de becuri led e14, potrivite pentru majoritatea corpurilor de iluminat, cu puteri variate, de la 2W, 3W, 5W si pana la 6W. Acestea pot fi folosite fara probleme si in cazul modelelor de lustre sau candelabre ce functioneaza cu mai multe becuri, adesea utilizate in living si dormitor.

Becurile led E14 - avantaje si caracteristici principale

Principalul avantaj al unui bec cu tehnologie led este economia de energie electrica. In al doilea rand, lumina oferita de aceste corpuri de iluminat este foarte apropiata de cea naturala si ai, desigur, optiunea de a alege temperatura de culoare a luminii, deoarece vei gasi la noi atat variante E14 cu lumina calda, cat si variante cu flux luminos rece.

De asemenea, din punctul de vedere al modelelor, iti oferim o gama larga de posibilitati, de la becuri led E14 lumanare si pana la cele de tip candela sau dimabile, cu durate foarte mari de viata, de la 20.000 de ore si pana la 50.000 de ore.

Exista 30 produse.
Afisand 1 - 30 din 30 produse
Cele mai bune proiectoare LED
26 oct

Vrei să aduci lumină din abundență în grădină, curte sau în casă, să ai parte de un...

Iluminat pentru exterior – Cum sa gasesti un echilibru intre stil si util?
26 oct

Iluminatul reprezintă un factor pe care nu trebuie să-l ignori atunci când vine vorba...

Cei mai buni senzori de miscare
07 oct

O astfel de achiziție vine cu avantajele ei, iar primul dintre ele este faptul că vei...

Iluminatul halelor - cum realizezi un iluminat ieftin si eficient?
05 oct

Iluminatul unei hale reprezintă o provocare. Avand în vedere dimensiunea mare a unei...

Iluminatul restaurantului - tipuri, reguli pentru iluminarea corectă a spațiului și greșeli de evitat
17 sep

În articolul de mai jos, vei descoperi care sunt tipurile de iluminat pe care trebuie...