Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Spoturi Led Rotunde 

Citeste mai mult

Spot LED rotund - ambianța unică a casei tale

Dacă ești în căutarea unor soluții de iluminat eficiente și de bună calitate, acum ai ocazia să te bucuri de o varietate de spoturi LED. Ambianța locuinței tale este cea care îți oferă confortul mult dorit. Produsele disponibile pe site sunt realizate din materiale calitative, precum: aluminiu, inox, metal, plastic+aluminiu sau sticlă+aluminiu, pentru ca tu să le poți integra oriunde îți dorești. De asemenea, acestea pot fi încastrabile și ajustabile și reprezintă o investiție de durată datorită eficienței luminii și faptului că sunt economice, având o putere de consum de la 1.3W, până la 240W. Spoturile LED pot fi albe, argintii sau aurii, potrivite unui decor de lux. 

Spoturi LEd rotunde - potrivite pentru orice stil de design interior

Pe lângă modelul rotund, poți alege spoturi LED pătrate sau de exterior, deoarece, acestea se potrivesc de minune cu orice stil amenajare, având un design unic. De asemenea, au o lumină albastră, alb cald, alb rece, alb natural sau o combinație între acestea. Acest lucru le face perfecte atât pentru zonele din casă unde îți petreci timpul muncind sau învățând, cât și pentru spațiul destinat relaxării. Mai mult, te poți bucura de un flux luminos per WATT de la 70lm/W, până la 100lm/W, un grad de protecție ridicat și temperaturi variate de funcționare. Alege din oferta disponibilă produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și bucură-te de el la un preț extrem de avantajos! 

Exista 50 produse.
Afisand 1 - 50 din 50 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....