Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri Decorative Vintage 

Citeste mai mult

Becurile vintage - un accesoriu inedit pentru interioarele decorate cu gust

Atunci cand vrei sa dai o nota clasica sau chiar retro incaperilor apartamentului sau casei tale, in concordanta cu designul interior si mobilierul corespunzator ales, iluminatul joaca un rol esential, atat prin lumina pe care o ofera, cat si prin forma si design-ul becurilor alese. Din acest punct de vedere, alegerea unor becuri vintage, decorative, este o decizie perfecta pentru crearea unui aspect cu parfum de epoca sau inducerea unui sentiment de nostalgie in interioarele locuintei.

Totusi, vechile becuri incandescente nu mai sunt azi o solutie utila iluminatului interior din cauza cosumului mare si a efectelor cu potential nociv asupra sanatatii. Dar, acum, ai la dispozitie becuri cu filament cu led care imita perfect design-ul si aspectul modelelor clasice, cu un aer retro ce va fi imediat remarcat.

Becuri decorative ce ofera un iluminat placut si economic

Becurile vintage cu led au socluri diverse care se potrivesc perfect chiar si la vechile corpuri de iluminat, pastrate in casa sau achizitionate, pentru un design interior cu nuante de nostalgie a trecutului. Astfel, poti achizitiona becuri retro cu filament cu fasung E27 sau E14 fara a te gandi la problemele de compatibilitate. De asemenea, poti alege o gama variata de modele ale bulbilor, a temperaturii culorii, ce poate varia de la lumina calda la cea rece, precum si a puterii si consumului. Totul tine de gusturile tale si compatibilitatea cu aspectul interioarelor pe care vrei sa le decorezi.

Exista 29 produse.
Afisand 1 - 29 din 29 produse
Cele mai bune proiectoare LED
26 oct

Vrei să aduci lumină din abundență în grădină, curte sau în casă, să ai parte de un...

Iluminat pentru exterior – Cum sa gasesti un echilibru intre stil si util?
26 oct

Iluminatul reprezintă un factor pe care nu trebuie să-l ignori atunci când vine vorba...

Cei mai buni senzori de miscare
07 oct

O astfel de achiziție vine cu avantajele ei, iar primul dintre ele este faptul că vei...

Iluminatul halelor - cum realizezi un iluminat ieftin si eficient?
05 oct

Iluminatul unei hale reprezintă o provocare. Avand în vedere dimensiunea mare a unei...

Iluminatul restaurantului - tipuri, reguli pentru iluminarea corectă a spațiului și greșeli de evitat
17 sep

În articolul de mai jos, vei descoperi care sunt tipurile de iluminat pe care trebuie...