Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Becuri Decorative Vintage 

Citeste mai mult

Becurile vintage - un accesoriu inedit pentru interioarele decorate cu gust

Atunci cand vrei sa dai o nota clasica sau chiar retro incaperilor apartamentului sau casei tale, in concordanta cu designul interior si mobilierul corespunzator ales, iluminatul joaca un rol esential, atat prin lumina pe care o ofera, cat si prin forma si design-ul becurilor alese. Din acest punct de vedere, alegerea unor becuri vintage, decorative, este o decizie perfecta pentru crearea unui aspect cu parfum de epoca sau inducerea unui sentiment de nostalgie in interioarele locuintei.

Totusi, vechile becuri incandescente nu mai sunt azi o solutie utila iluminatului interior din cauza cosumului mare si a efectelor cu potential nociv asupra sanatatii. Dar, acum, ai la dispozitie becuri cu filament cu led care imita perfect design-ul si aspectul modelelor clasice, cu un aer retro ce va fi imediat remarcat.

Becuri decorative ce ofera un iluminat placut si economic

Becurile vintage cu led au socluri diverse care se potrivesc perfect chiar si la vechile corpuri de iluminat, pastrate in casa sau achizitionate, pentru un design interior cu nuante de nostalgie a trecutului. Astfel, poti achizitiona becuri retro cu filament cu fasung E27 sau E14 fara a te gandi la problemele de compatibilitate. De asemenea, poti alege o gama variata de modele ale bulbilor, a temperaturii culorii, ce poate varia de la lumina calda la cea rece, precum si a puterii si consumului. Totul tine de gusturile tale si compatibilitatea cu aspectul interioarelor pe care vrei sa le decorezi.

Exista 28 produse.
Afisand 1 - 28 din 28 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....