Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Benzi Led 

Citeste mai mult

Te-ai intrebat vreodata cat de importanta este lumina atunci cand incerci sa creezi o ambianta placuta? Echipa noastra s-a gandit de multe ori la acest lucru si, drept rezultat, iti prezinta o gama completa de benzi cu leduri, ideale pentru utilizarea in interiorul sau exteriorul locuintei tale.

Disponibila in varianta permeabila, dar si in cea impermeabila, banda led adeziva este cea mai potrivita sursa luminoasa pentru orice tip de camera, atat pentru cele cu umiditatea crescuta, cat si pentru cele cu un aer uscat. De altfel, benzile pe care ti le oferim spre vanzare au diferite tensiuni de alimentare: mica, de 5v sau 12v si mare, de 220v.

Ce lumina propaga benzile cu led:

  • Multicolora;
  • Rosie;
  • Albastra;
  • Galbena;
  • Verde.

In plus, pentru manevrarea rapida a nuantelor, iti punem la dispozitie si controlere cu telecomanda sau cu transmisie radio, la un pret imbatabil. Asadar, daca vrei sa te bucuri de cea mai ieftina si eficienta metoda de iluminare, comanda acum produsele Ledel!

Exista 52 produse.
Afisand 1 - 52 din 52 produse
Cea mai bună bandă LED
13 ian

Vrei să creezi o atmosferă deosebită în interiorul sau exteriorul locuinței, să...

Cele mai bune becuri LED
08 ian

Vrei să înlocuiești becurile clasice cu unele LED, dar nu știi care sunt cele mai bune...