Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Plafoniere Led Patrate 

Citeste mai mult

Plafonieră pătrată - modele ultraperformante pentru orice design interior

Iluminatul corespunzător este un detaliu ce trebuie luat în considerare de către orice persoană care își dorește nu numai un aspect atrăgător al încăperilor, dar și o lumină plăcuta ce nu obosește vederea. Astfel, magazinul nostru online vine în întâmpinarea nevoilor tale și îți pune la dispoziție o gamă variată de plafoniere pătrate cu LED. Modelele sunt realizate din aluminiu și plastic + aluminiu, acestea fiind materiale calitative și rezistente timp îndelungat. De asemenea, sunt disponibile produse cu mai multe puteri de consum, de la 6W, pana la 60W cu un flux luminos de 70lm/W, 80lm/W sau 100lm/W. 

Plafonieră LED pătrată - o mulțime de produse disponibile pentru tine 

Fie că optezi pentru plafoniere LED rotunde, pătrate sau de design, te vei bucura de o varietate de culori ale luminii, precum: albastră, alb cald, alb natural și alb rece, pentru a alege exact modelul potrivit nevoilor tale. De asemenea, produsele noastre se pot integra în orice stil de design interior, fie el minimalist, tradițional sau modern, fără să deranjeze din punct de vedere vizual. Mai mult decât atât, pentru că sunt dotate cu LED sunt mult mai economice decât becurile clasice, dar și mai eficiente datorită durabilității produsului. În plus, această lumină nu deranjează ochiul, iar plafoniera LED putând fi folosită atât pentru activități recreative, cât și pentru orele de studiu sau muncă. Cercetează oferta disponibilă pe site și bucură-te de plafoniere la un raport calitate/preț foarte avantajos. 

Exista 16 produse.
Afisand 1 - 16 din 16 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....