Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri Spot Led E 14 

Citeste mai mult

Becuri spot LED E14 - rezultatul tehnologiei moderne și al eficienței energetice sporite

Becurile spot cu LED E14 sunt o alternativă modernă și mai eficientă a tradiționalelor becuri incandescente cu halogen. Spre deosebire de acestea, becurile cu spot LED E14 nu conțin substanțe chimice toxice, sunt prietenoase cu mediul înconjurător și utilizează mai puțină energie electrică pentru a genera lumină - fapt ce va duce la economii importante ale costurilor pentru electricitate!

Becurile cu spot LED E14 de la Ledel.ro au o durată de viață de 10 000 până la 40 000 de ore (4-15 ani), menținându-și în tot acest timp o eficiență luminoasă ridicată. Profită de toate aceste avantaje și comandă din magazinul nostru becurile spot ideale pentru casa ta!

Becuri spot LED E14 - soluția practică pentru confort și eficiență

De la industrial-chic la inconfundabilul stil clasic – designul unui bec E14 oferă soluția perfectă de iluminare pentru fiecare încăpere. Becurile spot LED E14 sunt ideale atunci când este nevoie de o lumină mai intensă, cum ar fi în bucătării, birouri, săli de conferințe, magazine etc. Poți opta, însă, și pentru becurile spot LED cu lumină caldă care, prin calitatea excepțională a luminii și consistența nuanțelor calde, creează o atmosferă extrem de relaxantă. 

La fel ca becurile spot LED GU10, becurile spot LED E14 sunt de departe cele mai frecvente spoturi folosite în casele oamenilor, datorită aspectului extrem de stilizat, dar și al funcționalității caracteristice. De asemenea, există și alternative de joasă tensiune, cum ar fi becurile spot LED MR16 și becurile spot LED MR11, care sunt adesea folosite în corpurile de iluminat integrate.

Exista 4 produse.
Afisand 1 - 4 din 4 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....