Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Aplice Led 

Citeste mai mult

Aplicele LED - Avantaje nenumarate in interiorul si exteriorul locuintei

Aplicele cu becuri LED sunt corpuri de iluminat din ce in ce mai prezente in viata tuturor romanilor, pentru ca avantajele tehnologiei LED au devenit populare: eficienta energetica (consuma curent electric cu pana la 80-90% mai putin ca becurile clasice), durata de viata mare (pana la 50%, in comparatie cu cele traditionale), economisirea la facturile lunare de energie, aprinderea instanta. Magazinul Ledel.ro vine in intampinarea tuturor clientilor cu o oferta bogata de astfel de produse de calitate, la preturi accesibile, cu forme variate si moderne, inzestrate cu tehnologii prietenoase cu mediul inconjurator.

Aplicele cu becuri LED - Tehnologie moderna pentru locuinte amenajate in orice stil

Corpurile de iluminat din magazinul nostru sunt confectionate din materiale de calitate, rezistente (aluminiu, inox, sticla, plastic, policarbonat), usor de montat pe tavan sau perete, in orice incapere (hol, baie, living, bucatarie, dormitor, garaj, camara, scari si trepte) si au soclu Gu10 sau T8. Unele dintre modele demonstreaza o rezistenta ridicata la temperaturi extreme si la umiditate, ceea ce le face folosibile si la exterior (la usa de la intrare sau pe fatada cladirii), au forme diverse (rotunda, patrata, ovala, dreptunghiulara, liniara), reusind sa se armonizeze cu designul ales in amenajarea interiorului. Ele sunt dotate cu diverse tehnologii moderne (dintre acestea se remarca aplicele LED inteligente, dotate cu senzor, pe baterii sau cu incarcare solara). Ledel.ro ofera numeroase produse ce pot fi incastrate in perete, in mobilierul de la bucatarie, langa oglinda de la baie etc.

Exista 134 produse.
pe pagina
Afisand 1 - 60 din 134 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....