Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Aplice Led 

Citeste mai mult

Aplicele LED - Avantaje nenumarate in interiorul si exteriorul locuintei

Aplicele cu becuri LED sunt corpuri de iluminat din ce in ce mai prezente in viata tuturor romanilor, pentru ca avantajele tehnologiei LED au devenit populare: eficienta energetica (consuma curent electric cu pana la 80-90% mai putin ca becurile clasice), durata de viata mare (pana la 50%, in comparatie cu cele traditionale), economisirea la facturile lunare de energie, aprinderea instanta. Magazinul Ledel.ro vine in intampinarea tuturor clientilor cu o oferta bogata de astfel de produse de calitate, la preturi accesibile, cu forme variate si moderne, inzestrate cu tehnologii prietenoase cu mediul inconjurator.

Aplicele cu becuri LED - Tehnologie moderna pentru locuinte amenajate in orice stil

Corpurile de iluminat din magazinul nostru sunt confectionate din materiale de calitate, rezistente (aluminiu, inox, sticla, plastic, policarbonat), usor de montat pe tavan sau perete, in orice incapere (hol, baie, living, bucatarie, dormitor, garaj, camara, scari si trepte) si au soclu Gu10 sau T8. Unele dintre modele demonstreaza o rezistenta ridicata la temperaturi extreme si la umiditate, ceea ce le face folosibile si la exterior (la usa de la intrare sau pe fatada cladirii), au forme diverse (rotunda, patrata, ovala, dreptunghiulara, liniara), reusind sa se armonizeze cu designul ales in amenajarea interiorului. Ele sunt dotate cu diverse tehnologii moderne (dintre acestea se remarca aplicele LED inteligente, dotate cu senzor, pe baterii sau cu incarcare solara). Ledel.ro ofera numeroase produse ce pot fi incastrate in perete, in mobilierul de la bucatarie, langa oglinda de la baie etc.

Exista 106 produse.
pe pagina
Afisand 1 - 60 din 106 produse
Cele mai bune proiectoare LED
26 oct

Vrei să aduci lumină din abundență în grădină, curte sau în casă, să ai parte de un...

Iluminat pentru exterior – Cum sa gasesti un echilibru intre stil si util?
26 oct

Iluminatul reprezintă un factor pe care nu trebuie să-l ignori atunci când vine vorba...

Cei mai buni senzori de miscare
07 oct

O astfel de achiziție vine cu avantajele ei, iar primul dintre ele este faptul că vei...

Iluminatul halelor - cum realizezi un iluminat ieftin si eficient?
05 oct

Iluminatul unei hale reprezintă o provocare. Avand în vedere dimensiunea mare a unei...

Iluminatul restaurantului - tipuri, reguli pentru iluminarea corectă a spațiului și greșeli de evitat
17 sep

În articolul de mai jos, vei descoperi care sunt tipurile de iluminat pe care trebuie...