Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri Led G9 

Citeste mai mult

Becul G9 - un aliat de incredere in lupta pentru reducerea facturilor de electricitate

Iluminatul interioarelor este esential pentru asigurarea unui climat propice activitatii seara sau cand lumina naturala nu poate fi asigurata din cauza unor tipare constructive specifice. Becurile led G9 sunt, astfel, o solutie la care poti apela cu incredere. Daca ai prevazut corpuri de iluminat cu socluri speciale pentru fasunguri G9 ai facut deja o alegere inteleapta, deoarece ledurile de acest tip sunt economice si au preturi excelente de achizitie.

Becurile cu led G9 dimabile, cu lumina rece sau calda, sunt o alegere buna pentru crearea ambientului preferat si acasa. Combinand temperaturile de culoare cu design-ul coloristic interior, poti obtine efecte diferite, de la relaxarea necesara dupa zilele obositoare de munca, pana la o atmosfera vesela, care sa-ti induca sentimente pozitive.

Becuri cu led G9 in multiple variante de putere si luminozitate

Ledel.ro iti pune la dispozitie o gama variata de becuri economice cu led model G9 cu puteri electrice diverse. In magazinul nostru online vei gasi becuri led G9 de 3W, 4W si pana la 6W cu lumina rece sau calda, standard sau dimabile si la intensitati luminoase de la 85 la 100 lumeni pe watt ce pot fi folosite in aproape orice scenariu de iluminare a interioarelor. Mai mult, nu este nevoie sa faci modificari la instalatia electrica, deoarece tensiunile de alimentare se incadreaza intre 220V si 240V, limitele normale ale furnizarii de curent electric.

Exista 9 produse.
Afisand 1 - 9 din 9 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....