Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri Led E40 

Citeste mai mult

Becuri cu led E40 pentru un iluminat economic si sanatos

Alegerea modalitatii de iluminat interior, in prezent, tine de asigurarea unei economii susbstantiale la factura de electricitate. Preturile destul de piperate ale acestui serviciu pot fi reduse consistent prin inlocuirea vechilor surse de iluminat cu becurile bazate pe tehnologia LED, care, asa cum s-a demonstrat, pot avea un consum cu pana la 50% mai mic decat cele clasice, incandescente.

Operatiunea de inlocuire a becurilor din casa cu modele cu leduri este, din acest punct de vedere, o investitie pentru viitor. Te vei bucura de o luminozitate identica sau chiar mai buna, iar, in schimb, vei castiga din economia la factura sume de bani deloc de neglijat.

Bec cu led tip E40 cu design si soclu clasic

Tot ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti vechiul bec incandescent cu un bec cu led E40 si soclu care poate fi achizitionat in mai multe variante de temperatura a culorii, in functie de nevoile concrete si de design-ul si ambientul pe care vrei sa le creezi in interiorul locuintei. Astfel, poti apela la lumina alba sau rece, ambele variante imitand variatii ale luminozitatii naturale, in asa fel incat ochii tai nu vor obosi atunci cand lecturezi cartile preferate sau lucrezi la proiectele tale. Cu o putere intre 20W si 50W si fluxuri luminoase de la 100lm/W, aceste modele sunt alegerea perfecta pentru orice incapere din casa ta.

Exista un singur produs.
Afisand 1 - 1 din 1 produs
Cele mai bune proiectoare LED
26 oct

Vrei să aduci lumină din abundență în grădină, curte sau în casă, să ai parte de un...

Iluminat pentru exterior – Cum sa gasesti un echilibru intre stil si util?
26 oct

Iluminatul reprezintă un factor pe care nu trebuie să-l ignori atunci când vine vorba...

Cei mai buni senzori de miscare
07 oct

O astfel de achiziție vine cu avantajele ei, iar primul dintre ele este faptul că vei...

Iluminatul halelor - cum realizezi un iluminat ieftin si eficient?
05 oct

Iluminatul unei hale reprezintă o provocare. Avand în vedere dimensiunea mare a unei...

Iluminatul restaurantului - tipuri, reguli pentru iluminarea corectă a spațiului și greșeli de evitat
17 sep

În articolul de mai jos, vei descoperi care sunt tipurile de iluminat pe care trebuie...