Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri Led E40 

Citeste mai mult

Becuri cu led E40 pentru un iluminat economic si sanatos

Alegerea modalitatii de iluminat interior, in prezent, tine de asigurarea unei economii susbstantiale la factura de electricitate. Preturile destul de piperate ale acestui serviciu pot fi reduse consistent prin inlocuirea vechilor surse de iluminat cu becurile bazate pe tehnologia LED, care, asa cum s-a demonstrat, pot avea un consum cu pana la 50% mai mic decat cele clasice, incandescente.

Operatiunea de inlocuire a becurilor din casa cu modele cu leduri este, din acest punct de vedere, o investitie pentru viitor. Te vei bucura de o luminozitate identica sau chiar mai buna, iar, in schimb, vei castiga din economia la factura sume de bani deloc de neglijat.

Bec cu led tip E40 cu design si soclu clasic

Tot ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti vechiul bec incandescent cu un bec cu led E40 si soclu care poate fi achizitionat in mai multe variante de temperatura a culorii, in functie de nevoile concrete si de design-ul si ambientul pe care vrei sa le creezi in interiorul locuintei. Astfel, poti apela la lumina alba sau rece, ambele variante imitand variatii ale luminozitatii naturale, in asa fel incat ochii tai nu vor obosi atunci cand lecturezi cartile preferate sau lucrezi la proiectele tale. Cu o putere intre 20W si 50W si fluxuri luminoase de la 100lm/W, aceste modele sunt alegerea perfecta pentru orice incapere din casa ta.

Exista 2 produse.
Afisand 1 - 2 din 2 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....