Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Filtreaza produsele

Becuri LED si Tuburi LED

Panouri Led Incastrabile 

Citeste mai mult

Panourile LED - alegerea ideala pentru un iluminat de calitate

Panourile LED pentru tavan sunt un mijloc eficient si modern pentru iluminarea spatiilor interioare si pot fi folosite atat pentru locuinte, cat si pentru birouri sau spatii comerciale. Cu o durata de viata medie de 50000 de ore, panoul LED aplicat este alegerea inteleapta pentru oricine vrea sa scape de grija inlocuirii corpurilor de iluminat si sa se bucure timp indelungat de o lumina calda, uniforma, cu o economie considerabila de energie.

Panourile LED de 60x60 cm sunt corpurile de iluminat standard din aceasta categorie, insa in magazinul nostru, vei gasi panouri luminoase cu LED cu dimensiuni si forme variate pentru orice scenariu de lucru. Astfel, pe langa modelele aplicate, poti alege si tipuri incastrabile sau casetate si chiar cu dimensiuni mai mari, de la 1200 x 300 mm pana la 120 x 60 cm si forme dreptunghiulare sau slim.

Panoul led - un mod placut si modern de iluminare interioara sau exterioara

Lumina oferita de un panou cu led casetat, incastrat sau doar aplicat pe peretii interiori sau pe tavan, ori in exterior, creaza un ambient placut prin temperaturile de culoare pe care le poate emite si care pot varia de la alb natural sau alb rece pana la albul cald, difuz. De asemenea, poti alege modele dimabile, cu intensitate luminoasa reglabila, care pot asigura exact atmosfera luminoasa pe care ti-o doresti la diferite intervale de timp. Toate aceste modele au preturi excelente raportate la calitatea si durata indelungata de intrebuintare. Pentru a alege cele mai bune panouri LED trebuie sa tii cont nu doar de specificatiile produselor, ci si de caracteristicile spatiului in care acestea urmeaza sa fie montate.

Exista 25 produse.
Afisand 1 - 25 din 25 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....