Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Panouri Led Incastrabile 

Citeste mai mult

Panourile LED - alegerea ideala pentru un iluminat de calitate

Panourile LED pentru tavan sunt un mijloc eficient si modern pentru iluminarea spatiilor interioare si pot fi folosite atat pentru locuinte, cat si pentru birouri sau spatii comerciale. Cu o durata de viata medie de 50000 de ore, panoul LED aplicat este alegerea inteleapta pentru oricine vrea sa scape de grija inlocuirii corpurilor de iluminat si sa se bucure timp indelungat de o lumina calda, uniforma, cu o economie considerabila de energie.

Panourile LED de 60x60 cm sunt corpurile de iluminat standard din aceasta categorie, insa in magazinul nostru, vei gasi panouri luminoase cu LED cu dimensiuni si forme variate pentru orice scenariu de lucru. Astfel, pe langa modelele aplicate, poti alege si tipuri incastrabile sau casetate si chiar cu dimensiuni mai mari, de la 1200 x 300 mm pana la 120 x 60 cm si forme dreptunghiulare sau slim.

Panoul led - un mod placut si modern de iluminare interioara sau exterioara

Lumina oferita de un panou cu led casetat, incastrat sau doar aplicat pe peretii interiori sau pe tavan, ori in exterior, creaza un ambient placut prin temperaturile de culoare pe care le poate emite si care pot varia de la alb natural sau alb rece pana la albul cald, difuz. De asemenea, poti alege modele dimabile, cu intensitate luminoasa reglabila, care pot asigura exact atmosfera luminoasa pe care ti-o doresti la diferite intervale de timp. Toate aceste modele au preturi excelente raportate la calitatea si durata indelungata de intrebuintare. Pentru a alege cele mai bune panouri LED trebuie sa tii cont nu doar de specificatiile produselor, ci si de caracteristicile spatiului in care acestea urmeaza sa fie montate.

Exista 23 produse.
Afisand 1 - 23 din 23 produse
Cele mai bune proiectoare LED
26 oct

Vrei să aduci lumină din abundență în grădină, curte sau în casă, să ai parte de un...

Iluminat pentru exterior – Cum sa gasesti un echilibru intre stil si util?
26 oct

Iluminatul reprezintă un factor pe care nu trebuie să-l ignori atunci când vine vorba...

Cei mai buni senzori de miscare
07 oct

O astfel de achiziție vine cu avantajele ei, iar primul dintre ele este faptul că vei...

Iluminatul halelor - cum realizezi un iluminat ieftin si eficient?
05 oct

Iluminatul unei hale reprezintă o provocare. Avand în vedere dimensiunea mare a unei...

Iluminatul restaurantului - tipuri, reguli pentru iluminarea corectă a spațiului și greșeli de evitat
17 sep

În articolul de mai jos, vei descoperi care sunt tipurile de iluminat pe care trebuie...