Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Iluminat Industrial Led 

Citeste mai mult

Daca ai nevoie de o sursa puternica de lumina, pentru spatii ample, sistemele de iluminat industrial cu leduri reprezinta o alegere inteleapta. Lampile led sunt atat rezistente, cat si economice, aceste lucruri facandu-le perfecte pentru scopul lor: generarea unei lumini placute si eficiente.

Ce fel de sisteme de iluminat industrial cu led poti gasi:

  • Lampi;
  • Proiectoare;
  • Becuri tip corn;

Indiferent de spatiul pe care doresti sa il iluminezi, in magazinul nostru online vei gasi o varianta potrivita. De asemenea, poti selecta tipul de lumina pe care il preferi: calda, neutra sau rece.

Produsele noastre sunt fabricate din cele mai bune materiale, avand la baza aluminiul, astfel ca ele vor rezista foarte bine in timp. In plus, ai la dispozitie o garantie de pana la 5 ani.

Daca ai nevoie de mai multe detalii despre produsele disponibile pe site, contacteaza-ne cu incredere la adresa de email office@ledel.ro!

Exista 41 produse.
Afisand 1 - 41 din 41 produse