Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Lampi & corpuri de iluminat industriale 

Citeste mai mult

Lampile industriale cu LED - Corpuri de iluminat ideale pentru zona de lucru

Iluminatul industrial cu LED este versatil, eficient, durabil, folosind mai putina energie comparativ cu alte surse, ceea ce nu poate fi decat un castig cand vine vorba despre spatiile mari. In magazinul Ledel.ro poti gasi o diversitate de corpuri de iluminat potrivite pentru hale industriale, rezistente si economice, care genereaza o lumina placuta, puternica, apropiata conceptului de lumina alba (lumina zilei).

Iluminatul industrial - Lampi cu modele diferite, robuste si rezistente in timp

In magazinul nostru exista modele diferite de sisteme de iluminat industrial (lampi, proiectoare, becuri tip corn), profesionale, potrivite pentru interior sau exterior, cu un consum pe ora de la 36 la 480W, lumina de culoare alb natural si alb rece, flux luminos per watt de la 85 la 150 lm/W si grad ridicat de protectie impotriva diferitelor temperaturi extreme, a socurilor, vibratiilor, umiditatii, prafului sau apei (IP20, IP44, IP54, IP65). Produsele sunt confectionate din materiale rezistente (aluminiu, plastic, metal), au corpuri robuste si durabilitate mare. De asemenea, aici poti gasi lampi cu design, forme si dimensiuni felurite, care vin cu garantie de 2 sau 5 ani.

Lampile industriale au becuri cu LED puternice, cu o calitate superioara a luminii, remarcandu-se prin consumul redus de energie, iluminatul uniform si prin faptul ca nu emit substante toxice, asa ca sunt ideale pentru folosirea in spatiile de lucru. Se monteaza rapid si usor, oferind un mediu iluminat corect, intr-un mod cat mai confortabil pentru angajati.

Exista 75 produse.
pe pagina
Afisand 1 - 60 din 75 produse
Cele mai bune proiectoare LED
26 oct

Vrei să aduci lumină din abundență în grădină, curte sau în casă, să ai parte de un...

Iluminat pentru exterior – Cum sa gasesti un echilibru intre stil si util?
26 oct

Iluminatul reprezintă un factor pe care nu trebuie să-l ignori atunci când vine vorba...

Cei mai buni senzori de miscare
07 oct

O astfel de achiziție vine cu avantajele ei, iar primul dintre ele este faptul că vei...

Iluminatul halelor - cum realizezi un iluminat ieftin si eficient?
05 oct

Iluminatul unei hale reprezintă o provocare. Avand în vedere dimensiunea mare a unei...

Iluminatul restaurantului - tipuri, reguli pentru iluminarea corectă a spațiului și greșeli de evitat
17 sep

În articolul de mai jos, vei descoperi care sunt tipurile de iluminat pe care trebuie...