Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Plafoniere Led Rotunde 

Citeste mai mult

Plafonieră rotundă - perfectă pentru nevoile tale 

Plafoniera LED este considerată de către foarte multe persoane cea mai eficientă și sigură sursă de iluminare a locuinței. Pe lângă faptul că are un consum scăzut al energiei electrice, rezistă la șocuri și are o durată de viață lungă. Produsele disponibile pe site au o putere de consum de la 6W pe oră, până la 60W pe oră și un flux luminos de 70lm/W,  80lm/W sau 100lm/W. Plafonierele led rotunde sunt confecționate din materiale precum aluminiu, plastic sau plastic combinat cu aluminiu, ceea ce le oferă o calitate superioară. De asemenea, în funcție de nevoile și preferințele tale poți opta pentru o culoare a luminii; alb cald, alb rece, alb natural, alb rece + alb natural + alb cald sau RGB/multicolor.

Plafonieră LED rotundă - un sistem de iluminare inteligent

Indiferent că vei alege plafoniere LED pătrate, rotunde sau de design, te vei bucura de încăperi cât mai bine luminate și o sănătate a ochilor bună, pentru că acestea nu afectează vederea chiar dacă sunt aprinse un timp îndelungat. Te poți bucura de cele mai inteligente modele cu bluetooth, trei temperaturi de culoare și multe altele. Astfel, produsul nu este o simplă plafonieră, ci un device care surprinde prin versatilitate și calitatea sa. Acestea sunt potrivite atât pentru încăperile destinare relaxării, cât și pentru birouri sau spații de lucru. Alege modelul care îți satisface toate nevoile de pe site-ul nostru și bucură-te de o iluminare performantă.

Exista 35 produse.
Afisand 1 - 35 din 35 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....