Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Blog

Cele mai bune lampi stradale

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (72)
Vrei să beneficiezi de iluminare perfectă în jurul casei, să admiri grădina sau să vezi ce se întâmplă pe drumul din fața casei noaptea? Cea mai bună idee este să apelezi la niște corpuri de iluminat de efect, cu performanțe ridicate, și anume lămpile stradale.

Iluminatul bucatariei - cum se face corect si care sunt greselile de care sa te feresti?

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (86)
Iluminatul bucătăriei poate părea o sarcină care nu îți va da mari bătăi de cap, asta până în momentul când îți dai seama că lumina din această încăpere trebuie să îndeplinească mai multe roluri, trebuie să ai în vedere o multitudine de factori, fără să pierzi din vedere gustul personal și stilul de amenajare.

Cele mai bune lămpi pentru sterilizare UV

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (225)
Lampa pentru sterilizare cu ultraviolete este un dispozitiv ce a revoluționat tehnicile de dezinfecție, mai ales pentru că nu presupune utilizarea unor substanțe chimice, dăunătoare sănătății oamenilor.

Iluminatul interior al casei - Tendințe, sfaturi utile și greșeli frecvente în abordare

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (216)
În articolul de mai jos vei descoperi diferite lucruri interesante despre importanța iluminatului natural și artificial, despre cum trebuie realizat corect în funcție de destinația fiecărei încăperi. Vei afla care sunt tendințele apreciate în prezent în acest sens, precum și unele sfaturi utile pentru a evita posibile erori care ar putea duce la investiții suplimentare.

Cele mai bune corpuri de iluminat industrial

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (148)
În acest articol vei afla care sunt cele mai bune corpuri de iluminat industrial, câteva considerații privind alegerea modului de iluminare într-un spațiu dedicat producției și sfaturi asupra mentenanței acestora, precum și câteva răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări din acest domeniu.
Showing 1 to 5 of 13 (1 Pages)