Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Blog

Cele mai bune proiectoare LED

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (12)
Vrei să aduci lumină din abundență în grădină, curte sau în casă, să ai parte de un consum mic de energie electrică și să economisești pe termen lung? Vrei o sursă perfectă de energie pentru o casă izolată și nu știi care sunt cele mai bune proiectoare cu becuri LED? În continuare, vei afla un top al celor mai bune produse, cum să alegi proiectorul potrivit pentru necesitățile tale și cum să-l folosești pentru a te bucura de el un timp îndelungat

Iluminat pentru exterior – Cum sa gasesti un echilibru intre stil si util?

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (6)
Iluminatul reprezintă un factor pe care nu trebuie să-l ignori atunci când vine vorba de amenajarea spațiilor exterioare. Acesta are un puternic impact vizual, deoarece influențează, în mod direct, atmosfera care se creează în respectivul perimetru. Însă, având în vedere că există destul de multe opțiuni pe piață, poate fi dificil să selectezi produsele potrivite, ținând cont de caracteristicile lor, de aspect, de funcționalitate, dar și de modul

Cei mai buni senzori de miscare

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (81)
O astfel de achiziție vine cu avantajele ei, iar primul dintre ele este faptul că vei economisi foarte mult în ceea ce privește facturile pentru energia electrică. De asemenea, oferă și un plus de protecție antiefracție, pentru că lumia sperie persoanele rău intenționate.

Iluminatul halelor - cum realizezi un iluminat ieftin si eficient?

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (76)
Iluminatul unei hale reprezintă o provocare. Avand în vedere dimensiunea mare a unei astfel de clădiri, este nevoie să iei în considerare, în primul rând, costurile aferente. În plus, trebuie să ții cont de normele de siguranță ale angajaților. Citește sfaturile de mai jos, pentru a afla cum să obții lumina optimă într-o hală, ieftin și eficient.

Iluminatul restaurantului - tipuri, reguli pentru iluminarea corectă a spațiului și greșeli de evitat

Posted by     Uncategories      0 Comments  views (113)
În articolul de mai jos, vei descoperi care sunt tipurile de iluminat pe care trebuie să le ai în vedere, cum ajungi să creezi un sistem de iluminare corect, de ce este important acest lucru pentru succesul localului și ce greșeli să eviți în acest proces.
Showing 1 to 5 of 21 (1 Pages)