Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Tuburi Led T8 

Citeste mai mult

Ai nevoie de un sistem de iluminare simplu, minimalist si eficient, care sa nu te coste extrem de mult? Tuburile led sunt solutia potrivita! Acestea sunt incredibil de versatile, fiind potrivite pentru numeroase tipuri de design interior sau exterior. Se pot amplasa in apartament, in baie, bucatarie sau chiar in living, precum si pe balcon, terasa sau in gradina.

Tuburile led t8 sunt usor de montat, fiind perfecte pentru amenajari rapide. Ele au o durata de viata semnificativa, fata de alte sisteme de iluminat, fiind confectionate numai din materiale de calitate, precum sticla, aluminiu si plastic rezistent.

Ce fel de lumina ofera un tub led t8?

  • Rece;
  • Neutra;
  • Calda;

In functie de nevoile tale, iti punem la dispozitie produse variate, la un pret mai mult decat avantajos. Poti alege dintre tuburi de 60, 120 sau 150 cm lungime, mai puternice sau mai slabe. Orice varianta ai alege, vei beneficia intotdeuna de calitate superioara!

Exista 9 produse.
Afisand 1 - 9 din 9 produse