Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Benzi Led Digitale 

Citeste mai mult

Banda LED digitala - versatilitate si eficienta

Benzile cu LED sunt, de fapt, circuite flexibile, pe suprafata carora sunt montate diode emitatoare de lumina. Folosind aceste device-uri, vei putea sa-ti lasi creativitatea sa creeze diverse efecte luminoase. Multumita faptului ca fiecare LED inclus pe lungimea benzilor este controlat in mod individual, ai posibilitatea de a combina modele spectaculoase de lumini in toate culorile curcubeului.

Benzile sunt conectate la un controler, de unde poti stabili in mod simplu intervalele de aprindere/stingere, culorile, frecventa aprinderii LEDurilor, ordinea in care sunt pornite si multe alte variante si optiuni, cu ajutorul carora poti crea adevarate programe luminoase.

Benzile RGB digitale - ajutorul de baza in crearea atmosferei dorite

Spectrul de culori oferit de benzile LED digitale adresabile este o suma a combinatiilor sistemului RGB (R - rosu, G - verde, B - albastru). Aceste nuante sunt combinate intr-o infinitate de moduri, obtinandu-se, astfel, o gama larga de lumini colorate, conform comenzilor introduse in controler.

Modelele oferite de Ledel opereaza la voltaje cuprinse intre 5 V si 12 V, fiind alimentate de surse LED de tip metal, la care pot fi adaugate controlere compatibile. In functie de obiectivul pentru care vrei sa le folosesti, poti gasi modele de diverse lungimi, in multipli de 5 m. Folosirea acestor surse de lumina este un mod placut si economic de a pune in valoare anumite zone din spatiul de locuit si nu numai.

Exista 6 produse.
Afisand 1 - 6 din 6 produse
Cele mai bune proiectoare LED
26 oct

Vrei să aduci lumină din abundență în grădină, curte sau în casă, să ai parte de un...

Iluminat pentru exterior – Cum sa gasesti un echilibru intre stil si util?
26 oct

Iluminatul reprezintă un factor pe care nu trebuie să-l ignori atunci când vine vorba...

Cei mai buni senzori de miscare
07 oct

O astfel de achiziție vine cu avantajele ei, iar primul dintre ele este faptul că vei...

Iluminatul halelor - cum realizezi un iluminat ieftin si eficient?
05 oct

Iluminatul unei hale reprezintă o provocare. Avand în vedere dimensiunea mare a unei...

Iluminatul restaurantului - tipuri, reguli pentru iluminarea corectă a spațiului și greșeli de evitat
17 sep

În articolul de mai jos, vei descoperi care sunt tipurile de iluminat pe care trebuie...