Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Benzi Led Digitale 

Citeste mai mult

Banda LED digitala - versatilitate si eficienta

Benzile cu LED sunt, de fapt, circuite flexibile, pe suprafata carora sunt montate diode emitatoare de lumina. Folosind aceste device-uri, vei putea sa-ti lasi creativitatea sa creeze diverse efecte luminoase. Multumita faptului ca fiecare LED inclus pe lungimea benzilor este controlat in mod individual, ai posibilitatea de a combina modele spectaculoase de lumini in toate culorile curcubeului.

Benzile sunt conectate la un controler, de unde poti stabili in mod simplu intervalele de aprindere/stingere, culorile, frecventa aprinderii LEDurilor, ordinea in care sunt pornite si multe alte variante si optiuni, cu ajutorul carora poti crea adevarate programe luminoase.

Benzile RGB digitale - ajutorul de baza in crearea atmosferei dorite

Spectrul de culori oferit de benzile LED digitale adresabile este o suma a combinatiilor sistemului RGB (R - rosu, G - verde, B - albastru). Aceste nuante sunt combinate intr-o infinitate de moduri, obtinandu-se, astfel, o gama larga de lumini colorate, conform comenzilor introduse in controler.

Modelele oferite de Ledel opereaza la voltaje cuprinse intre 5 V si 12 V, fiind alimentate de surse LED de tip metal, la care pot fi adaugate controlere compatibile. In functie de obiectivul pentru care vrei sa le folosesti, poti gasi modele de diverse lungimi, in multipli de 5 m. Folosirea acestor surse de lumina este un mod placut si economic de a pune in valoare anumite zone din spatiul de locuit si nu numai.

Exista 6 produse.
Afisand 1 - 6 din 6 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....