Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Proiectoare profesionale 

Citeste mai mult

Proiectoare LED profesionale -  o soluție de iluminat ușor de implementat

Spațiile mari precum curțile industriale au nevoie de corpuri de iluminat dedicate și puternice, iar un proiector LED profesional poate fi una dintre cele mai simple, utile și accesibile soluții, atunci când ai în vedere acoperirea unei suprafețe cât mai mari. Acesta poate fi fix sau portabil, astfel încât să fie mutat în locurile slab iluminate sau unde nu există alte surse, precum becurile LED sau spoturile.

Lămpile de exterior care se bazează pe tehnologia LED și care pot fi așezate jos sau pe suporturi proiector, în funcție de nevoi, sunt soluțiile economice ideale pentru acoperirea unor spații depărtate de clădirea principală.

Proiector LED profesional - utilizabil oriunde la un preț accesibil

Proiectoarele profesionale sunt accesibile ca preț și pot fi alese în funcție de capacitatea lor care variază de la 10 la peste 400W, astfel încât să răspundă oricărei nevoi. Mai mult, acestea pot fi folosite și în spații rezidențiale, precum curți și grădini atunci când nu dorești să pui din loc în loc lămpi care se pot defecta mult mai ușor în comparație cu un produs destinat uzului exterior indiferent de condițiile vremii.

Dacă ești în căutarea unei soluții simple și sigure pentru iluminatul unor spații mari, indiferent că sunt de uz industrial sau rezidențial, lămpile și proiectoarele profesionale pe LED sunt cele mai potrivite. Accesibile ca preț și durabile în timp, acestea sunt o investiție pe termen lung pentru siguranța oricărui obiectiv.

Exista 28 produse.
Afisand 1 - 28 din 28 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....