Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Proiectoare profesionale 

Citeste mai mult

Proiectoare LED profesionale -  o soluție de iluminat ușor de implementat

Spațiile mari precum curțile industriale au nevoie de corpuri de iluminat dedicate și puternice, iar un proiector LED profesional poate fi una dintre cele mai simple, utile și accesibile soluții, atunci când ai în vedere acoperirea unei suprafețe cât mai mari. Acesta poate fi fix sau portabil, astfel încât să fie mutat în locurile slab iluminate sau unde nu există alte surse, precum becurile LED sau spoturile.

Lămpile de exterior care se bazează pe tehnologia LED și care pot fi așezate jos sau pe suporturi proiector, în funcție de nevoi, sunt soluțiile economice ideale pentru acoperirea unor spații depărtate de clădirea principală.

Proiector LED profesional - utilizabil oriunde la un preț accesibil

Proiectoarele profesionale sunt accesibile ca preț și pot fi alese în funcție de capacitatea lor care variază de la 10 la peste 400W, astfel încât să răspundă oricărei nevoi. Mai mult, acestea pot fi folosite și în spații rezidențiale, precum curți și grădini atunci când nu dorești să pui din loc în loc lămpi care se pot defecta mult mai ușor în comparație cu un produs destinat uzului exterior indiferent de condițiile vremii.

Dacă ești în căutarea unei soluții simple și sigure pentru iluminatul unor spații mari, indiferent că sunt de uz industrial sau rezidențial, lămpile și proiectoarele profesionale pe LED sunt cele mai potrivite. Accesibile ca preț și durabile în timp, acestea sunt o investiție pe termen lung pentru siguranța oricărui obiectiv.

Exista 20 produse.
Afisand 1 - 20 din 20 produse
Cele mai bune proiectoare LED
26 oct

Vrei să aduci lumină din abundență în grădină, curte sau în casă, să ai parte de un...

Iluminat pentru exterior – Cum sa gasesti un echilibru intre stil si util?
26 oct

Iluminatul reprezintă un factor pe care nu trebuie să-l ignori atunci când vine vorba...

Cei mai buni senzori de miscare
07 oct

O astfel de achiziție vine cu avantajele ei, iar primul dintre ele este faptul că vei...

Iluminatul halelor - cum realizezi un iluminat ieftin si eficient?
05 oct

Iluminatul unei hale reprezintă o provocare. Avand în vedere dimensiunea mare a unei...

Iluminatul restaurantului - tipuri, reguli pentru iluminarea corectă a spațiului și greșeli de evitat
17 sep

În articolul de mai jos, vei descoperi care sunt tipurile de iluminat pe care trebuie...