Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Spoturi Led Exterior 

Citeste mai mult

Spoturi LED speciale pentru exterior, de incastrat in pardoseala sau pe fatada

Spoturile cu becuri LED sunt corpuri de iluminat considerate de multi oameni ca fiind optiunile cele mai bune pentru iluminarea spatiului exterior, dar si pentru ca infrumuseteaza aceasta zona, de regula mai putin bagata in seama decat interiorul locuintei. Pentru cei care vor sa admire curtea casei in noptile fara luna si sa se bucure de frumusetea arbustilor, florilor si copacilor, magazinul Ledel.ro pune la dispozitie spoturi LED speciale pentru exterior, incastrate in pardoseala terasei, pe fatada cladirilor sau pe diverse alte suprafete, la preturi accesibile

Modele de spoturi incastrabile cu consum economic

Produsele din magazinul nostru sunt practice, cu design modern si diferite dimensiuni. Articolele sunt fabricate din materiale de calitate superioara (aluminiu, inox, sticla), au rezistenta crescuta la intemperii, la temperaturi ridicate sau scazute (IP65, IP68), dar si un consum mic de energie electrica. Printre modele se remarca spotul LED pentru piscina, care are unghi de lumina de 45 de grade, luminozitate buna si greutate mica (0,500kg), spotul incastrabil cu consum de 7W, dotat cu tehnologia Chip on Board (COB), greutate de 0,910kg si spotul incastrabil cu consum mai mic (5W), flux luminos de 400lm si grad de protectie ridicat. De asemenea, trebuie mentionat pentru cei dornici de a achizitiona produse de top faptul ca spoturile de pe site-ul Ledel.ro au o durata de viata ridicata (25000 de ore) si garantie mare (2 ani).

Exista 4 produse.
Afisand 1 - 4 din 4 produse
Cele mai bune proiectoare LED
26 oct

Vrei să aduci lumină din abundență în grădină, curte sau în casă, să ai parte de un...

Iluminat pentru exterior – Cum sa gasesti un echilibru intre stil si util?
26 oct

Iluminatul reprezintă un factor pe care nu trebuie să-l ignori atunci când vine vorba...

Cei mai buni senzori de miscare
07 oct

O astfel de achiziție vine cu avantajele ei, iar primul dintre ele este faptul că vei...

Iluminatul halelor - cum realizezi un iluminat ieftin si eficient?
05 oct

Iluminatul unei hale reprezintă o provocare. Avand în vedere dimensiunea mare a unei...

Iluminatul restaurantului - tipuri, reguli pentru iluminarea corectă a spațiului și greșeli de evitat
17 sep

În articolul de mai jos, vei descoperi care sunt tipurile de iluminat pe care trebuie...