Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Becuri Led E27 

Citeste mai mult

Becul E27 - cel mai comun mijloc de iluminat, in varianta economica, cu led

Daca ai in casa corpuri de iluminat cu fasunguri sau dulii de tip E27 - unul din cele mai comune tipuri - nu trebuie decat sa inlocuiesti becurile vechi, incandescente, cu modele noi, cu tehnologie led, pentru a observa cum facturile tale lunare la energie electrica se vor diminua considerabil.

Acum poti beneficia de o oferta completa de becuri cu led E27 ieftine de la Ledel.ro, cu game de puteri variate, de la 2W, 4W, 9W, 10W, 15W si pana la 40W, 50W precum si alte valori intermediare, adaptabile oricaror cerinte de iluminare.

Achizitia si schimbarea vechilor modele cu tehnologia moderna a ledurilor este o investitie in sine, deoarece aceste tipuri de mijloace de iluminat au durate de functionare intre 20.000 si 50.000 de ore, practic, nemaifiind nevoie sa le schimbi cu unele noi decat dupa foarte mult timp.

Becurile led E27 - avantajele unei tehnologii moderne adaptate la orice tip de corp de iluminat

Principalul avantaj al trecerii la iluminatul led este consumul de curent electric, care poate fi chiar si de 10-15 ori mai mic decat in cazul unor becuri incandescente. In plus, becurile cu led E27 sunt ieftine si vin intr-o variatate de modele pentru toate gusturile, cum ar fi cele care imita filamentul, de tip vintage sau modele dimabile.

Alegerea unor becuri cu led E27 cu lumina rece, neutra sau calda sunt o investitie de viitor pentru sanatatea ochilor tai si le poti gasi in orice variante de fabricatie, fie din ceramica, fie din sticla sau in combinatii de plastic si aluminiu, la preturi rezonabile pentru toate buzunarele.

Exista 64 produse.
pe pagina
Afisand 1 - 60 din 64 produse
Cele mai bune lămpi pentru sterilizare UV
08 iun

Lampa pentru sterilizare cu ultraviolete este un dispozitiv ce a revoluționat tehnicile...

Iluminatul interior al casei - Tendințe, sfaturi utile și greșeli frecvente în abordare
06 iun

În articolul de mai jos vei descoperi diferite lucruri interesante despre importanța...

Cele mai bune corpuri de iluminat industrial
04 iun

În acest articol vei afla care sunt cele mai bune corpuri de iluminat industrial,...

Cele mai bune spoturi
31 mai

Vrei să creezi o atmosferă deosebită în interiorul casei cu ajutorul luminii...

Cele mai bune corpuri de iluminat
26 mai

Vrei lumină puternică în interiorul locuinței pentru a reuși să-ți desfășori toate...