Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Becuri Led E27 

Citeste mai mult

Becul E27 - cel mai comun mijloc de iluminat, in varianta economica, cu led

Daca ai in casa corpuri de iluminat cu fasunguri sau dulii de tip E27 - unul din cele mai comune tipuri - nu trebuie decat sa inlocuiesti becurile vechi, incandescente, cu modele noi, cu tehnologie led, pentru a observa cum facturile tale lunare la energie electrica se vor diminua considerabil.

Acum poti beneficia de o oferta completa de becuri cu led E27 ieftine de la Ledel.ro, cu game de puteri variate, de la 2W, 4W, 9W, 10W, 15W si pana la 40W, 50W precum si alte valori intermediare, adaptabile oricaror cerinte de iluminare.

Achizitia si schimbarea vechilor modele cu tehnologia moderna a ledurilor este o investitie in sine, deoarece aceste tipuri de mijloace de iluminat au durate de functionare intre 20.000 si 50.000 de ore, practic, nemaifiind nevoie sa le schimbi cu unele noi decat dupa foarte mult timp.

Becurile led E27 - avantajele unei tehnologii moderne adaptate la orice tip de corp de iluminat

Principalul avantaj al trecerii la iluminatul led este consumul de curent electric, care poate fi chiar si de 10-15 ori mai mic decat in cazul unor becuri incandescente. In plus, becurile cu led E27 sunt ieftine si vin intr-o variatate de modele pentru toate gusturile, cum ar fi cele care imita filamentul, de tip vintage sau modele dimabile.

Alegerea unor becuri cu led E27 cu lumina rece, neutra sau calda sunt o investitie de viitor pentru sanatatea ochilor tai si le poti gasi in orice variante de fabricatie, fie din ceramica, fie din sticla sau in combinatii de plastic si aluminiu, la preturi rezonabile pentru toate buzunarele.

Exista 52 produse.
Afisand 1 - 52 din 52 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....