Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri Led MR16 

Citeste mai mult

Bec MR16 pentru iluminatul oricărei încăperi

Varietatea de corpuri de iluminat de pe piață este destul de mare, ceea ce îți poate face alegerea dificilă. Dacă dorești soluții simple și inteligente pentru orice încăpere, însă, becul LED MR16 poate fi una dintre cele mai bune alegeri. Acest tip de becuri poate fi folosit atât în case, dar și în birouri, datorită gamei de culori existente.

Fie că dorești să asiguri iluminatul cu becuri LED sau spoturi led al bucătăriei, sufrageriei, dormitorului sau băii, modelul MR16 poate fi cel mai potrivit datorită prețului competitiv și garanției îndelungate.

Bec LED MR16 pentru clădiri industriale și birouri

Becul LED MR16 de 220V este una dintre cele mai potrivite alegeri pentru hale industriale și birouri. Cu lumină albă rece, caldă sau chiar neutră, acesta va asigura iluminatul în condiții optime pentru orice fel de muncă datorită unghiului de lumină care variază între 50 și 110 grade. Spoturile led rotunde sunt printre cele mai des întâlnite soluții de uz comercial, acestea creând o atmosferă modernă industrială, adesea folosită în spațiile mari. Cu o garanție extinsă de până la 3 ani, acestea au fost create pentru uz continuu de până la zile la rând.

Dacă ai nevoie de becuri performante și economice cu o durată lungă de viață, dar care să asigure un iluminat apropiat de cel natural, spoturile de tip MR16 reprezintă soluția viabilă pentru spații rezidențiale și comerciale. Prețul competitiv este un alt motiv pentru a le alege oricând, așadar, nu ezita să folosești cele mai noi tehnologii în favoarea ta.

Exista 4 produse.
Afisand 1 - 4 din 4 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....