Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Profile Led Aluminiu 

Citeste mai mult

Profilele din aluminiu - Protectia perfecta pentru banda LED

Profilele din aluminiu sunt produse special create pentru a spori durata de viata a benzii LED, dar si pentru a o feri cu succes de umiditate sau de uzura. Aceste accesorii sunt des folosite in iluminatul ambiental, ca artificii arhitecturale, in publicitate, expozitii sau pe mobilierul comercial, astfel incat un anumit obiect sa fie pus in valoare. Magazinul Ledel.ro pune la dispozitia clientilor produse eficiente, moderne, placute din punct de vedere estetic, pentru a le putea integra armonios in orice tip de design de interior sau exterior.

Profilul pentru benzi LED, fabricat din aluminiu - Dimensiuni diferite in mediul online

Profilul de aluminiu pentru banda LED poate fi intrebuintat in diferite tipuri de incaperi (bucatarii, baie, garaj, living, dormitor), incorporat in mobilier sau pentru a pune in evidenta diferite obiecte (tablouri, statuete etc.). In magazinul nostru poti gasi modele diferite, cu intrebuintari generale sau specifice, de dimensiuni variate (6, 10, 18 mm), fabricate din materiale rigide sau flexibile. Ele se monteaza acolo unde este nevoie de iluminare sau de accentuare a unui spatiu, fara sa fie obligatorie prezenta unui mester, pentru ca montajul este simplu: se lipesc si se fixeaza cu ajutorul clemelor (suruburilor).

Printre cele mai cautate profile din aluminiu pentru benzile LED sunt cele de colt, utilizate, de exemplu, pentru balustrada, contratreapta, vitrine sau mobilier comercial. Toate produsele au capace si sunt prevazute cu gaura prin care sunt trecute firele inainte de a fi conectate la sursa de curent. Daca ai nevoie pentru proiectul de amenajare de astfel de profile din aluminiu pentru benzi LED, atunci in magazinul Ledel.ro vei gasi preturi accesibile si calitate superioaraExista 13 produse.
Afisand 1 - 13 din 13 produse
Cele mai bune proiectoare LED
26 oct

Vrei să aduci lumină din abundență în grădină, curte sau în casă, să ai parte de un...

Iluminat pentru exterior – Cum sa gasesti un echilibru intre stil si util?
26 oct

Iluminatul reprezintă un factor pe care nu trebuie să-l ignori atunci când vine vorba...

Cei mai buni senzori de miscare
07 oct

O astfel de achiziție vine cu avantajele ei, iar primul dintre ele este faptul că vei...

Iluminatul halelor - cum realizezi un iluminat ieftin si eficient?
05 oct

Iluminatul unei hale reprezintă o provocare. Avand în vedere dimensiunea mare a unei...

Iluminatul restaurantului - tipuri, reguli pentru iluminarea corectă a spațiului și greșeli de evitat
17 sep

În articolul de mai jos, vei descoperi care sunt tipurile de iluminat pe care trebuie...