Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Profile Led Aluminiu 

Citeste mai mult

Profilele din aluminiu - Protectia perfecta pentru banda LED

Profilele din aluminiu sunt produse special create pentru a spori durata de viata a benzii LED, dar si pentru a o feri cu succes de umiditate sau de uzura. Aceste accesorii sunt des folosite in iluminatul ambiental, ca artificii arhitecturale, in publicitate, expozitii sau pe mobilierul comercial, astfel incat un anumit obiect sa fie pus in valoare. Magazinul Ledel.ro pune la dispozitia clientilor produse eficiente, moderne, placute din punct de vedere estetic, pentru a le putea integra armonios in orice tip de design de interior sau exterior.

Profilul pentru benzi LED, fabricat din aluminiu - Dimensiuni diferite in mediul online

Profilul de aluminiu pentru banda LED poate fi intrebuintat in diferite tipuri de incaperi (bucatarii, baie, garaj, living, dormitor), incorporat in mobilier sau pentru a pune in evidenta diferite obiecte (tablouri, statuete etc.). In magazinul nostru poti gasi modele diferite, cu intrebuintari generale sau specifice, de dimensiuni variate (6, 10, 18 mm), fabricate din materiale rigide sau flexibile. Ele se monteaza acolo unde este nevoie de iluminare sau de accentuare a unui spatiu, fara sa fie obligatorie prezenta unui mester, pentru ca montajul este simplu: se lipesc si se fixeaza cu ajutorul clemelor (suruburilor).

Printre cele mai cautate profile din aluminiu pentru benzile LED sunt cele de colt, utilizate, de exemplu, pentru balustrada, contratreapta, vitrine sau mobilier comercial. Toate produsele au capace si sunt prevazute cu gaura prin care sunt trecute firele inainte de a fi conectate la sursa de curent. Daca ai nevoie pentru proiectul de amenajare de astfel de profile din aluminiu pentru benzi LED, atunci in magazinul Ledel.ro vei gasi preturi accesibile si calitate superioaraExista 29 produse.
Afisand 1 - 29 din 29 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....