Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Termeni si conditii de utilizare

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea  produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si DALL CLUB EXCLUSIVE SRL.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. 

SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea UE 679/2016, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa office@LEDEL.ro,  se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. UE 679/2016 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. UE 679/2016; privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. UE 679/2016;

c. dreptul de a cere SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale; 

d. In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: 

SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL garanteaza securitatea sistemelor informatice. 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI [www.ledel.ro] SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL [www.ledel.ro],  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI [www.ledel.ro]  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

Intregul continut al site-ului [www.ledel.ro]  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

5. Descrierea serviciilor

Acest site web (www.ledel.ro) este administrat de SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL, cu sediul social si punct de lucru in Bucuresti,bulevardul Pictor Nicolae Grigorescu nr.46, Sectorul 3, avand codul de inregistrare fiscala 27358281, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/8460/2010, telefon: 0746 655 655, e-mail: office@ledel.ro.

SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe www.ledel.ro. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL  precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe www.ledel.ro, pot fi modificate de catre SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Promotiile sau ofertele prezente pe www.ledel.ro sunt valabile in limita stocului disponibil.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza www.ledel.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului www.ledel.ro, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza www.ledel.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului www.liedel.ro, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea www.ledel.roi intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii www.ledel.ro de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL, prin care SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui www.ledel.ro sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare, de fiecare data cand folosesc acest www.ledel.ro.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea www.ledel.ro supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

SC DALL CLUB EXCLUSIVE SRL isi rezerva dreptul de a aduce modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare in prealabil si fara precizarea motivelor, devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Prin accesarea www.ledel.ro UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

6. Pret

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu pretul afisat pe site la momentul efectuarii comenzii. Pe factura se va adauga costul livrarii, daca este cazul.

7. Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua la livrare, cu numerar, in lei, integral. 

Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii pe e-mail.

Livrarea produselor se va face doar printr-un curier si veti plati numerar in momentul receptionarii coletului.

8. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.