Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Spoturi Led Patrate 

Citeste mai mult

Spoturi LED patrate - solutia ta eficienta si economica de iluminat

Lumina este unul dintre cei mai imporanti factori care influenteaza starea de spirit, productivitatea si sanatatea ochilor tai. De aceea, este extrem de important sa apelezi la surse de iluminat care sa fie eficiente si sa iti ofere confortul mult dorit. Astfel, site-ul nostru iti pune la dispozitie spoturi LED rotunde, patrate sau de exterior, pentru ca tu sa le poti monta oriunde ai nevoie. Acestea se evidentiaza prin designul modern si elegant si eficienta pe care o au in ceea ce priveste economisirea energiei electrice. De asemenea, sunt confectionate din materiale rezistente si calitative, precum: aluminiu, plastic + aluminiu sau sticla + aluminiu.

Spoturi patrate cu LED - o multime de modele si dimensiuni

Spoturile LED iti vor asigura o lumina alba calda, rece sau naturala, putand fi folosite ca surse principale sau secundare de iluminare. In magazinul nostru online vei gasi o multime de modele cu diferite puteri de consum, de la cele mai mici, precum: 3W si 6W, pana la cele mai mari, ca 36W sau 40W. De asemenea, temperatura lor de functionare poate varia de la -20°C, pana la +50°C si poti beneficia si de lampi spot ajustabile cu un unghi de lumina de pana la 45 de grade, in functie de produsul pe care il alegi. Spoturile patrate de tip LED sunt o optiune perfecta atat pentru amenajarea locuintei tale, cat si pentru spatiul de birou si vor da viata oricarei incaperi. Alege chiar acum modelele tale preferate si bucura-te de cele mai frumoase decoratiuni!

Exista 33 produse.
Afisand 1 - 33 din 33 produse
Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium
21 dec

Iluminat industrial - Comparatie Lampi Led standard si Lampi Led Premium

Sisteme inteligente de automatizare KNX pentru case si cladiri
16 mai

Knx inteligent

Iluminat holuri: 50+ poze și idei pentru un hol practic și modern
09 mar

Holul este o parte foarte importantă a unei locuințe, iar de multe ori ajunge ca...

Tipuri de becuri existente pe piață - Informații utile pentru un consum redus de energie electrică
09 mar

Mulți oameni de știință, cercetători, personalități au început în ultima vreme să tragă...

Cat consuma un bec si care sunt avantajele becurilor tip LED
27 ian

Aproximativ 20% din consumul de energie electric al casei tale corespunde iluminatului....