Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin navigarea în continuare, ești de acord cu folosirea lor în concordanță cu politica de utilizare cookie-uri. Mai multe detalii aici.

Becuri LED si Tuburi LED

Panouri Led 

Citeste mai mult

Orice incapere din locuinta ta trebuie sa fie iluminata corespunzator, pentru a-ti putea desfasura activitatile zilnice intr-o ambianta placuta si reconfortanta. Din magazinul nostru online poti achizitiona panouri cu leduri la un pret inegalabil, astfel incat sa te poti bucura de o lumina naturala in interiorul casei tale.

Avantajele panourilor led din oferta Ledel:

  • Pot varia ca forma (rotunde, patrate), astfel ca pot fi integrate in orice tip de decor;
  • In functie de nevoile tale, poti opta pentru cele aplicate sau pentru cele incastrabile;
  • Dispun de o putere (consum/ora) intre 3w si 36w;
  • Au o inalta eficienta energetica si asigura un flux luminos constant;
  • Emit lumina uniform, aceasta ajungand chiar si in cele mai ascunse colturi dintr-o incapere;
  • Degaja putina caldura, ceea ce inseamna ca pot fi montate pe tavan, pereti, piese de mobilier, dar si pe materiale sensibile.

Asadar, comanda de la Ledel si beneficiaza, de fiecare data, de cele mai ieftine produse, la o calitate superioara.

Panouri LED aplicate pentru interior, la preturi avantajoase!

In gama vasta a produselor regasite pe site-ul Ledel.ro se regasesc produse de o calitate superioara, realizate pentru a functiona pe perioade indelungate de timp, fara a le fi afectat aspectul.

Un criteriu de alegere al multor cumparatori este consumul pe care achizitiile il vor inregistra in timp. In cazul unui panou LED, marca LEDEL, acest aspect nu va mai fi o grija, deoarece poti filtrara rezultatele cautarilor online dupa valoarea maxima de consum pe care il au.

Un panou LED este foarte usor de integrat intr-un design interior armonios, in mod special daca acesta este minimalist, modern sau contemporan, fiind o alegere ideala pentru incaperile cu dimensiuni mici.

Exista 17 produse.
Afisand 1 - 17 din 17 produse